Υψηλοί τόνοι στη Βουλή με στόχο τον Κατρούγκαλο

Υψηλοί τόνοι στη Βουλή με στόχο τον Κατρούγκαλο

Σφοδρές επιθέσεις εξαπολύουν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κατά του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου, με τους βουλευτές του δεύτερου να αποχωρούν και από τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή.

Από τη πλευρά της η Νέα Δημοκρατία ζητά την αποπομπή του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου, με αφορμή και τη νέα αντιπαράθεση στη Βουλή για το ζήτημα που είχε ανακύψει προ ημερών μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα».

Συγκεκριμένα ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης υποστήριξε ότι οι απαντήσεις του κ. Κατρούγκαλου «για την προφανή σύγκρουση συμφέροντος στο πρόσωπό του, η οποία προκύπτει από τις πρόσφατες αποκαλύψεις, ήταν για ακόμη μια φορά ανεπαρκέστατες».

«Την τελική ευθύνη για την παραμονή του κ. Κατρούγκαλου στην κυβέρνηση την έχει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο οποίος συνεχίζει και τον καλύπτει» τόνισε  και προσέθεσε ότι «η νέα ηθική της κυβερνώσας Αριστεράς διέπεται από την εξαργύρωση γραμματίων που συνήφθησαν πριν από τις εκλογές και μάλιστα με προμήθεια 12%».

«Όπως διδάσκουν τα 12 Ευαγγέλια, τα αργύρια εύκολα καταλύουν και εξαγοράζουν συνειδήσεις…» κατέληξε.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Πόση χοληστερίνη έχει ο Πάγκαλος; Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

Σε ισχύ και σήμερα απαγορευτικό απόπλου