Τρίωρη στάση εργασίας από την ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη

Η ΑΔΕΔΥ εκφράζοντας την συμπαράσταση της στον αγώνα των εκτάκτων συμβασιούχων ορισμένου χρόνου καλύπτει με τρίωρη στάση εργασίας όσους Συλλόγους αποφασίσουν να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 8 το πρωί στον Άρειο Πάγο.


Την προσεχή Πέμπτη συζητείται στον Άρειο Πάγο το θέμα της μετατροπής των συμβάσεων των εκτάκτων ορισμένου χρόνου που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε αορίστου χρόνου.
Σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ, το θέμα είναι κρίσιμο και συνδέεται άμεσα με τις απολύσεις εκτάκτων που προωθούνται στο Δημόσιο, οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες αλλά και με τα μεγάλα κενά που υπάρχουν στο Δημόσιο, τα οποία έχουν οδηγήσει σε διάλυση των υπηρεσιών.
Η ΑΔΕΔΥ εκφράζει τη συμπαράσταση της στον αγώνα των εκτάκτων και καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη και συμπαράσταση τους στους παραπάνω εργαζόμενους.
Στα πλαίσια αυτά  καλύπτει με τρίωρη στάση εργασίας, από τις 8 έως τις 11 το πρωί, όσους Συλλόγους αποφασίσουν να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στον Άρειο Πάγο, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
αναδημοσίευση από enet.gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Συλλήψεις προσφύγων στον Έβρο

12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου στο Κιλκίς