ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Τα δρομολόγια που αναστέλλονται λόγω της απεργίας

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Τα δρομολόγια που αναστέλλονται λόγω της απεργίας

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.) σήμερα στην 24ωρη απεργία που πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ, αναστέλλονται τα δρομολόγια των τραίνων και του Προαστιακού Σιδηρόδρομου.

Αναλυτικά τα δρομολόγια που καταργούνται είναι:

Όλες οι επιβατικές και εμπορικές αμαξοστοιχίες, καθώς και τα δρομολόγια των λεωφορείων που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του δικτύου.

Επισημαίνεται ότι, μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Αθηνών, οι αμαξοστοιχίες 600 & 601 θα κυκλοφορήσουν χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων, μετά τη λήξη της απεργίας (Πέμπτη προς Παρασκευή) από Αθήνα (600) και Θεσσαλονίκη (601), αντίστοιχα.

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 (επόμενη ημέρα της απεργίας), μεταξύ Φλώρινας – Θεσσαλονίκης καταργείται η αμαξοστοιχία IC 8 και μεταξύ Δικαιών – Αλεξανδρούπολης καταργείται η αμαξοστοιχία IC 91.

Επίσης, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου και δεν θα εξασφαλίζεται η κυκλοφορία για τους συρμούς του ΜΕΤΡΟ, στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, ημέρα της 24ωρης απεργίας.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

alterthess.gr: Σήμερα απεργούμε, την Πέμπτη διαδηλώνουμε!

Σταθερό προβάδισμα 7,5 μονάδων για τον ΣΥΡΙΖΑ