Το Συνδικάτο Ιματισμού δίπλα στους απεργούς πείνας

Οι εργαζόμενοι στο χώρο του ιματισμού, ένας χώρος που βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό στη μεταναστευτική εργασία, δηλώνουν μέσα από το συνδικάτο τους ότι στέκονται δίπλα στους μετανάστες απεργούς πείνας και απαιτούν πλήρη ασφαλιστικά , εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα όλων όσων ζουν και εργάζονται στη χώρα μας.

Σύμφωνα επίσης με το Δελτίο Τύπου, με απόφαση του Δ.Σ., αντιπροσωπεία του Συνδικάτου θα επισκεφτεί τους απεργούς στον 7ο όροφο του Εργατικού Κέντρου. Ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ κ. ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 32. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.2310266817,ΤΗΛ.κ.ΦΑΞ 2310228182.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου μας στη χθεσινή του συνεδρίαση συζήτησε το πρόβλημα της απεργίας πείνας των μεταναστών και αποφάσισε ομόφωνα, αντιπροσωπεία του συνδικάτου να επισκεφτεί τους 50 μετανάστες που πραγματοποιούν απεργία πείνας στο κτίριο του Ε.Κ.Θ. για να εκφράσει την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση όλων των εργαζόμενων του κλάδου στο δίκαιο αγώνα τους.

Η Διοίκηση του Συνδικάτου θεωρεί ότι η κυβέρνηση με την πολιτική που εφαρμόζει , οδηγεί τους μετανάστες στη μαύρη εργασία, στην ανασφάλιστη εργασία, στο περιθώριο και την παραοικονομία, χωρίς χαρτιά, χωρίς δικαιώματα, ευάλωτους και στη εργοδοτική και την κρατική αυθαιρεσία, κυνηγημένους και στοιβαγμένους στα εξευτελιστικά κέντρα των προσφύγων, τα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Η Διοίκηση του Συνδικάτου καλεί την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα:

• Για πλήρη ασφαλιστικά , εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα όλων όσων ζουν και εργάζονται στη χώρα μας.

• Για τη δημιουργία ανθρώπινων χώρων υποδοχής των προσφύγων.

• Για την εξάρθρωση των κυκλωμάτων που εκμεταλλεύονται τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

• Για την κατάργηση των Ευρωπαϊκών και Διεθνών συνθηκών που απαγορεύουν την ελεύθερη μετακίνηση των ανθρώπων και κρατούν ομήρους χιλιάδες μετανάστες στη χώρα μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Να αποδοθούν πλήρη δικαιώματα στους μετανάστες ζητά ο ΕΣΔΕΠ

Mnimonio V.4