Το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΗΜΑ Διαλόγου και Κοινής Δράσης στην Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, σε αίθουσα της ΕΔΟΘ, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου- 2010, μια πρώτη συνάντηση όσων υπέγραψαν την αρχική διακήρυξη του Αριστερού Βήματος από την πόλη.Σύμφωνα με την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε, καταγράφηκε μια επαρκής αντιπροσωπευτικότητα από διάφορους χώρους και ανεξάρτητους αγωνιστές που υποστηρίζουν αυτό το εγχείρημα.

          Ανταλλάχθηκε ένας γόνιμος και πλούσιος διάλογος και προβληματισμός για τα βήματα διαμόρφωσης του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ στην Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη Βόρεια Ελλάδα, ιδιαίτερα στην κατεύθυνση μαζικοποίησης των υπογραφών στην διακήρυξη και μαζικής γνωστοποίησης του εγχειρήματος στον ευρύτερο αριστερό κόσμο.
          Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί Δημόσια Εκδήλωση του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ στην Θεσσαλονίκη, ως ένα «εναρκτήριο λάκτισμα», με πλατειά ανοιχτά χαρακτηριστικά, την Κυριακή-24-Οκτωβρίου-2010 το πρωί, με εισηγητές διανοουμένους και αγωνιστές τόσο από την Αθήνα όσο και από την Θεσσαλονίκη. Για το σκοπό αυτό διαμορφώθηκε μια πρώτη ανοιχτή ομάδα αγωνιστών με αποκλειστικό σκοπό την διοργάνωση αυτής της Δημόσιας Εκδήλωσης, με πρώτη συνάντησή της την Δευτέρα-11-Οκτωβρίου-2010 στην ΕΔΟΘ στις 8.00 μμ.
          Αποφασίστηκε εξίσου η πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με ενδεικτική ημερομηνία την Κυριακή-21-Νοεμβρίου-2010.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Εφημερίδεεες!!!

Έκρηξη σε εργοτάξιο μετρό στη Θεσσαλονίκη