Τα αθλητικά site “ανεβάζουν” ειδήσεις- Ο ΠΣΑΤ συντάσσεται με την απόφαση του διασωματειακού των ΜΜΕ

Με σημερινή ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) συντάσσεται και υποστηρίζει την ομόφωνη απόφαση που έλαβε χθες το διασωματειακό των εργαζομένων στα ΜΜΕ για τη συνέχιση των επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών σε όλα τα έντυπα, ηλεκτρονικά και διαδικτυακά μέσα.

Παρόλα αυτά, στην πλειονότητά τους τα αθλητικά site ανανεώνουν σήμερα κανονικά τη ροή των ειδήσεων τους!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) συντάσσεται και υποστηρίζει την ομόφωνη απόφαση του διασωματειακού των εργαζομένων στα ΜΜΕ για τη συνέχιση των επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών σε όλα τα έντυπα, ηλεκτρονικά και διαδικτυακά.

Οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί, οι τυπογράφοι, οι ηχολήπτες και οι διοικητικοί συνεχίζουν τον απεργιακό τους αγώνα, με στόχο την επιστροφή των εργαζομένων της ΕΡΤ στη δουλειά τους.

Στην κατεύθυνση αυτή, πέρα από τα συνδικάτα, τους συλλόγους τους κοινωνικούς και πνευματικούς φορείς της χώρας, είναι μαζί μας διεθνείς φορείς, που διαδηλώνουν υπέρ του αγώνα μας για την ελευθερία του Τύπου και την κατάργηση των αντιλαϊκών μνημονιακών πολιτικών

Η ελευθερία του Τύπου και η δημοκρατία δεν φιμώνονται.

Το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ το περιφρουρούν οι απεργιακές επιτροπές των εργαζομένων με χιλιάδες κόσμο μέρα νύχτα.

Καλούμε τους πολίτες να συνεχίσουν να πυκνώνουν συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις στήριξης στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια να στηθεί προσωρινός οργανισμός εκτός ΕΡΤ για να εκπέμψει σήμα και πρόγραμμα μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη «νέα ΕΡΤ», την ώρα που έχουν απολυθεί 2.656 εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της εργοδοσίας και διευθυντικών στελεχών των εφημερίδων να εκδώσουν απεργοσπαστικά φύλλα Σαββάτου και Κυριακής, με επιχειρήσεις εκφοβισμού των εργαζομένων και «παρασυνελεύσεις».

Ο ΠΣΑΤ εμμένει στη θέση του για ανοιχτή ΕΡΤ και καλεί τα μέλη του να λάβουν δυναμικά μέρος στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει οι Ομοσπονδίες του Τύπου”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

“Βομβαρδίστε” την ΠΟΕΣΥ

Οι νεαροί βουλευτές συμπαραστέκονται στην ΕΡΤ