Τα άδεια κτίρια μας ανήκουν!

Από το πρωί έχουμε γίνει μάρτυρες της πιο ακραίας επιχείρησης αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης που έχει γνωρίσει η χώρα. Τη στιγμή που το ένα μετά το άλλο τα κάστρα του μεταπολιτευτικού συστήματος πέφτουν, η τρικομματική κυβέρνηση εφαρμόζει το δικό της σχέδιο στα πρότυπα της γνωστης ταινίας “ Ένας πρόεδρος, ένα ροζ σκάνδαλο και ένας πόλεμος”. Μόνη διαφορά ότι ο πόλεμος δεν στηνεται σε κάποιο στούντιο, αλλά στους δρόμους της Αθήνας. Μόνη διαφορά ότι στοχοποιείται για πρώτη φορά ένας πολιτικός χώρος τόσο ανοιχτά. Μόνη διαφορά ότι εφαρμόζεται ξεκάθαρα αυτό που γράφαμε στο alterthess.gr και στο παρελθόν. Το κράτος μπαμπούλας που τσακίζει όποιον και όποια αντιστέκεται. Όποιον και όποια σηκώνει φωνή. Όποια και όποια διαφωνεί με την επιλογή Σαμαρά να μετατρέψει την Ελλάδα σε Χιλή του Πινοσέτ.

Μαζί με την κυβέρνηση στο σχέδιο συμμετέχουν σχεδόν σύσσωμα τα ΜΜΕ. “Σε θέση μάχης αντιεξουσιαστές” γράφει ακόμη στο κεντρικό του θέμα το Newsit.gr του κ.Ευαγγελάτου, “Tέλος στην Ανομία” λένε στον Σκάι. “Επιτέλους νομιμότητα στο κέντρο της Αθήνας” μεταδίδουν στο MEGA. Μέσα σε όλα αυτά έπιασαν και έναν 29χρονο για συμμετοχή στη ΣΠΦ. Και να σου κάτσει το κάνεις άλλη μέρα με τόση δουλειά από το πρωί, γιατί δεν έχεις δυνάμεις.

Από την άλλη πλευρά σιωπή. Ο αρχιερέας της διαπλοκής Ε.Βενιζέλος δεν έχει ευθύνες για τίποτα. Το Mega είναι καθ’όλα νόμιμο και o Σαμαράς ανακοίνωσε ότι η ανάπτυξη είναι κοντά.

Όλα αυτά τον πιο δύσκολο χειμώνα που ζει η ελληνική κοινωνία τα τελευταία 40 χρόνια.

Εμάς δεν μας ενοχλούν η Βίλα και η Σκαραμαγκά. Εμας δεν μας ενοχλούν οι μετανάστες. Εμάς δεν μας τρομοκρατούν οι βίαιοι συνδικαλιστές.

Εμάς μας τρομάζει που παίρνουμε 300 ευρώ. Εμάς μας τρομοκρατεί που δεν έχουμε να βάλουμε πετρέλαιο. Εμάς μας φοβίζει που οι γονείς μας απολύονται, μετά από 40 χρόνια δουλειάς. Εμας μας πανικοβάλλει που στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης στοιβιάζονται άνθρωποι χωρίς στέγη.

Και εμείς είμαστε που έχουμε δίκιο. Εμείς που δεν θέλουμε ούτε έναν άνθρωπο στο Δρόμο! Εμείς που θα καταλάβουμε όλα τα άδεια κτίρια, γιατί σε εμάς ανήκουν. Εμείς δουλεύουμε, εμείς δεν χρωστάμε σε κάνεναν, σε εμάς ανήκουν όλα.

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις λοιπόν και από το alterthess!

Τα λέμε στους δρόμους…

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Μειωμένη κατά 30% η κίνηση στην αγορά την περίοδο των Χριστουγέννων

Συναντάται ο Αλ. Τσίπρας με τον σύλλογο εργαζομένων στο ΤΤ