Τ. Πετρόπουλος: Κανένας κίνδυνος για τις καταβολές συντάξεων του ΟΑΕΕ

Τ. Πετρόπουλος: Κανένας κίνδυνος για τις καταβολές συντάξεων του ΟΑΕΕ

Διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τις καταβολές των συντάξεων του ΟΑΕΕ ή για μείωσή τους, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, παρείχε ο νέος διοικητής του Οργανισμού Τάσος Πετρόπουλος κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Τα μέλη του δ.σ του Ε.Ε.Α, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, έθεσαν στον κ. Πετρόπουλο τον προβληματισμό και τις αγωνίες των ασφαλισμένων για το μέλλον του Ταμείου καθώς και για τα οικονομικά και διαδικαστικά προβλήματα που συναντούν κατά την συναλλαγή τους.

Στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου αναφέρεται ότι ο κ. Πετρόπουλος, τάχθηκε καθαρά υπέρ της ενιαίας, καθολικής, δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης, συμμερίστηκε την αγωνία των ασφαλισμένων για το μέλλον του Ταμείου αλλά, όπως τόνισε, υπάρχουν όλα τα δεδομένα, μαζί και η απόφαση της κυβέρνησης, να ξεπεραστούν τα προβλήματα βιωσιμότητας.

Επεσήμανε ότι η προσέλευση στη νέα ρύθμιση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ευελπιστεί ότι θα συνεχιστεί η συνέπεια των πληρωμών, γιατί είναι πολύ χαμηλές οι δόσεις και ότι κάθε ιδέα από την οποία μπορεί να βγουν ωφελημένοι το Ταμείο και οι ασφαλισμένοι, μπορεί να τεθεί στο τραπέζι του διαλόγου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Εγκρίθηκε η μεταφορά των διαθέσιμων στην ΤτΕ από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας

Αίσιο τέλος για 15 ανήλικους μαθητές που διώκονταν ποινικά για κατάληψη σχολείου το 2011 στην Θεσσαλονίκη