ΣΥΡΙΖΑ: “Η κυβέρνηση είναι ορισμένου χρόνου”

«Η νέα κυβέρνηση συντίθεται από τα παλιά και φθαρμένα υλικά του δικομματισμού και έχει ως μοναδικό της στόχο την κλιμάκωση της μνημονιακής επίθεσης στα δικαιώματα των εργαζομένων και των νέων» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό και τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού. 

«Οι σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού είναι ενδεικτικές των μνημονιακών προθέσεων και της τεράστιας απόστασης που χωρίζει την κυβέρνηση από τις προσδοκίες της πλειοψηφίας της κοινωνίας.  Με περίσσιο κυνισμό και θράσος, ο κ. Σαμαράς διαβεβαίωσε τους δανειστές ότι για την υλοποίηση του μνημονίου δεν θα σταματήσει πουθενά.

Οι εκτελεστές του μνημονιακού συμβολαίου είναι αποφασισμένοι να κλείσουν νοσοκομεία και σχολεία, να ιδιωτικοποιήσουν κάθε δημόσια επιχείρηση στρατηγικού χαρακτήρα, να μειώσουν περαιτέρω τους μισθούς και τις συντάξεις. Αυτές είναι οι περίφημες ‘μεταρρυθμίσεις’ που θα ‘σώσουν’ τη χώρα, με την ίδια  ‘επιτυχία’ που το έκαναν και οι προηγούμενες.

Αυτό που κάνει πως δεν καταλαβαίνει ο πρωθυπουργός είναι ότι όπως η κυβέρνηση του είναι σύμβασης ‘μνημονιακού έργου’, έτσι είναι και ‘ορισμένου χρόνου’. Δυστυχώς για τον κ. Σαμαρά οι μέρες της κυβέρνησης του είναι μετρημένες» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.  

 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Αλβανία: Ανοιχτό το εκλογικό αποτέλεσμα

Ενημερωτική Εκδήλωση στην Κερκίνη για τις επιπτώσεις της εξόρυξης χρυσού