ΣΥΡΙΖΑ: Η επιλογή Αδ. Γεωργιάδη προμηνύει τα χειρότερα για τη δημόσια Υγεία

“Την ώρα που χιλιάδες ανασφάλιστοι συμπολίτες μας αδυνατούν να έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, η ασφαλιστική κάλυψη του συνόλου των πολιτών περικόπτεται εκ νέου σύμφωνα και με τις εξαγγελίες της προηγούμενης βδομάδας με την περαιτέρω συρρίκνωση του δημόσιου συστήματος Υγείας, η δικομματική κυβέρνηση τοποθετεί στο Υπουργείο Υγείας τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη”, επισημαίνει σε σχόλιό του το τμήμα Υγείας για την ανάληψη του Υπουργείου Υγείας από τον κ.Άδωνη Γεωργιάδη.

“Η επιλογή αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τις χειρότερες μέρες που έρχονται για τη δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να διαλύσει κάθετι δημόσιο έχει απομείνει και να ολοκληρώσει το σχέδιο ιδιωτικοποίησης στο χώρο της Υγείας. Ο κ. Γεωργιάδης, ακραιφνής θιασώτης των μνημονιακών πολιτικών, θα υλοποιήσει και θα ολοκληρώσει χωρίς κανένα ενδοιασμό τη συγχώνευση και το κλείσιμο και άλλων νοσοκομείων, τον πλήρη αποκλεισμό των μεταναστών από το δικαίωμα στην περίθαλψη, τις απολύσεις του υγειονομικού προσωπικού που είναι αναγκαίες για να πιάσουν το πλάνο τους”, τονίζεται στη συνέχεια.

“Οι εγκληματικοί σχεδιασμοί της κυβέρνησης πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα. Φαίνεται πως οι προβλέψεις για αρνητικές συνέπειες μακροχρόνια στην υγειά του ελληνικού λαού αποτελούν γι’ αυτούς απλώς παράπλευρη απώλεια”, επισημαίνεται ενώ στη συνέχεια τονίζεται: “Για το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κανένας ανασχηματισμός δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελέσει ανάχωμα για το δικαίωμα σε ισότιμη πρόσβαση όλων στην Υγεία και ένα ολοκληρωμένο δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας”.

“Οι πολιτικές αυτές θα ανατραπούν με το συντονισμένο αγώνα των εργαζομένων στην Υγεία αλλά και όλου του ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση τελώντας σε πανικό, απομονωμένη κοινωνικά και πολιτικά προσπαθεί να ολοκληρώσει το έργο της καταστροφής. Να τους σταματήσουμε!”, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Αλβανία: Ανοιχτό το εκλογικό αποτέλεσμα

Ενημερωτική Εκδήλωση στην Κερκίνη για τις επιπτώσεις της εξόρυξης χρυσού