Συνεχίζονται μέχρι σήμερα οι κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών βυτιοφόρων

    Να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, τουλάχιστον έως και σήμερα, αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες των βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης διατυπώθηκαν και προτάσεις για αναστολή των κινητοποιήσεων, αλλά οι ιδιοκτήτες των βυτιοφόρων δεν θέλησαν να αναλάβουν μεμονωμένα το κόστος μιας απόφασης για αναστολή των κινητοποιήσεων, και έτσι παρέπεμψαν το ζήτημα στην σημερινή κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον των κινητοποιήσεων, Πανελλαδική συνάντηση των Ομοσπονδιών ιδιοκτητών φορτηγών, βυτιοφόρων και γερανοφόρων οχημάτων από όλη την Ελλάδα, προκειμένου ληφθεί μια συλλογική απόφαση που θα αφορά όλο τον κλάδο.

    Οι μεταφορείς, πάντως, σύμφωνα με στελέχη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, φέρονται διατεθειμένοι να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους, εφόσον η κυβέρνηση και συγκεκριμένα το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τους δώσει γραπτές διαβεβαιώσεις ότι θα υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του κ. Δημήτρη Ρέππα, για τα τρία βασικά αιτήματα, που είναι η ένταξή του στον αναπτυξιακό νόμο, το ασφαλιστικό και οι φορολογικές ελαφρύνσεις για όσους έχουν πάρει άδεια τα τελευταία χρόνια.

    Και στα τρία αυτά αιτήματα αναφέρθηκε και πάλι σήμερα ο κ. Ρέππας, ο οποίος επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία από τα αρμόδια υπουργεία, αρχής γενομένης από τον αναπτυξιακό νόμο, που κατατίθεται τον Οκτώβρη στη Βουλή και στον οποίο θα ενταχθούν και οι μεταφορείς.
Αναδημοσίευση Αθηναικό Πρακτορείο

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Αύριο η δίκη των τριών μαθητών από τα Γιάννενα

Κόβει τα νυχτερινά δρομολόγια ο ΟΑΣΘ