Συνεχίζεται η κατάληψη του υπουργείου «Εμπορίου»

Αρχίζει να φαίνεται στην αγορά η ”αποχή” των υπαλλήλων στο υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (τομέας εμπορίου) από τα καθήκοντά τους στο πλαίσιο της διαρκούς γενικής συνέλευσης στην οποία βρίσκονται σε ένδειξη διαμαρτυρία για τη μεταφορά αρμοδιοτήτων της γενικής γραμματείας Καταναλωτή στο υπουργείο Εργασίας.


Αυτό ανέφεραν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στη γενική συνέλευσή τους στην οποία αποφάσισαν ότι συνεχίζεται η κατάληψη στο κτίριο της πλατείας Κάνιγγος μέχρι να λάβουν μια απάντηση από την Κυβέρνηση για το μέλλον της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.
Αντιπροσωπεία των εργαζομένων συναντήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Πεταλωτή και του εξέθεσε τις θέσεις τους με κυρίαρχη ότι δεν πρέπει να υπάρξει διάσπαση των δύο γενικών γραμματειών του υπουργείου (Καταναλωτή και Εμπορίου) διότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα.
Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν μέχρι να ενημερωθούν είτε από τον κ. Πεταλωτή είτε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου να συνεχίσουν την κατάληψη.
Αναδημοσίευση από enet.gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Συλλήψεις προσφύγων στον Έβρο

12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου στο Κιλκίς