Συνεχίζεται η διαρροή βουλευτών στη ΝΔ

Μετά την διαγραφή του Λευτέρη Αυγεράκη, βουλευτή Ηρακλείου, από τον Αντώνη Σαμαρά και ο βουλευτής Ηλείας Γιάννης Κοντογιάννης, στενός πολιτικός φίλος της Ντόρας Μπακογιάννη αποχώρησε από την κοινοβουλευτική ομάδα. Ο Γ. Κοντογιάννης επέλεξε το βήμα της Ολομέλειας, όπου γινόταν η συζήτηση για το νομοσχέδιο για τις συγχωνεύσεις, για να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του δηλώνοντας ότι «αυτό που αρνήθηκε ο Γ. Παπανδρέου στον Καραμανλή, αυτή τη στοιχειώδη συνεννόηση, οφείλουμε να τη δώσουμε εμείς στη σημερινή κυβέρνηση».

 
Ο πρόεδρος της Ν.∆. κατηγόρησε δηµόσια την πρώην υπουργό και τους υποστηρικτές της ως «δεκανίκια του κ. Παπανδρέου», ενώ η Ρηγίλλης καταγγέλλει «νέα αποστασία» και ζητεί τις βουλευτικές έδρες όσων οδηγούνται εκτός της Κοινοβουλευτικής Οµάδας, κάνοντας λόγο για «µείζον ηθικό και πολιτικό ζήτηµα»
Γύρω από την Ντόρα Μπακογιάννη υπάρχουν πλέον 5 ανεξάρτητοι βουλευτές και ο στόχος είναι να συγκροτηθεί μια κοινοβουλευτική ομάδα τουλάχιστον δέκα µελών, ώστε το κόµµα της να εξασφαλίσει ισότιµη µεταχείριση στη Βουλή µε τα υπόλοιπα κόµµατα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τρομονόμος ΙΙΙ: Ολική καταστολή

Εργασιακές σχέσεις και συνδικάτα την εποχή της επισφάλειας