Συμβολική κατάληψη του περίπτερου του ΥΠΟΙΚ στη ΔΕΘ από αδιόριστους εφοριακούς

Σε συμβολική κατάληψη του περιπτέρου του Υπουργείου Οικονομικών στη ΔΕΘ προχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου σε ένδειξη διαμαρτυρίας αδιόριστοι τελωνειακοί και εφοριακοί.

Κρατώντας πανό με το σύνθημα «Μας λέγανε συνέχεια για αξιοκρατία, δώσαμε γραπτό ΑΣΕΠ, τώρα ομηρεία» οι καταληψίες, επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του Απριλίου του 2009, διαμαρτύρονται για τον μη διορισμό τους.

Όπως υποστηρίζουν, υπάρχουν 6.000 οργανικά κενά στο γενικό λογιστήριο του κράτους, στα τελωνεία και στις εφορείες και οι 877 επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ παραμένουν αδιόριστοι.

Οι διαμαρτυρόμενοι μοίρασαν φυλλάδια στους επισκέπτες της έκθεσης, στα οποία αναφέρουν το πρόβλημά τους.

«Υπάρχει τελεσίδικη απόφαση του Συνηγόρου του Πολίτη, ο οποίος κρίνει ότι ο μη διορισμός μας είναι παράνομος. Το Δεκέμβριο του 2009 είχαμε λάβει διαβεβαίωση ότι θα διοριστούμε στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών. Έχουμε προσφύγει στη δικαιοσύνη και διεκδικούμε αποζημίωση, καθώς τότε παραιτηθήκαμε από τις εργασίες μας», ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Γιάννης Καραμπέλκος, ο οποίος συμμετείχε στη συμβολική κατάληψη.
Αναδημοσίευση από in.gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ανακοινώσεις του Συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΝΑΡ για τα γεγονότα της Πάτρας

Άνοδος για την τιμή του πετρελαίου