Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στους εργαζόμενους στα ΜΜΜ

Συλλαλητήριο διοργανώνει την Τρίτη 18 Ιανουαρίου στις 18:00 στα Προπύλαια ο συντονισμός πρωτοβάθμιων σωματείων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα σε ένδειξη αλληλεγγύης στους εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες και με στόχο την αποτροπή των ιδιωτικοποιήσεων των συγκοινωνιών. Όπως δηλώνουν στην ανακοίνωσή τους “ο αγώνας των εργαζόμενων στις συγκοινωνίες είναι αγώνας όλων των εργαζόμενων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.”

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Εργαζόμενοι-ες
Ο αγώνας στις συγκοινωνίες βρίσκεται σε κρίσιμη φάση. Κυβέρνηση, ΜΜΕ, δικαστικοί και κατασταλτικοί μηχανισμοί χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να κάμψουν τον ηρωικό αγώνα των εργαζομένων στα ΜΜΜ. Η κυβέρνηση φοβάται μήπως αυτός ο αγώνας μετατραπεί σε αγώνα «ατμομηχανή» για όλο το εργατικό κίνημα και θέλει με όλους τους τρόπους να τον τσακίσει, γνωρίζοντας πως υπάρχουν προϋποθέσεις ο συγκεκριμένος αγώνας να επιφέρει ρήγμα στο μνημόνιο και την κυβερνητική πολιτική, οτι έχει προϋποθέσεις νίκης.

Εργαζόμενοι-ες
Δεν πρέπει να αφήσουμε μόνους τους εργαζομένους στις αστικές συγκοινωνίες. Θα είμαστε δίπλα τους για να μην περάσει η τρομοκρατία και η ποινικοποίηση του αγώνα τους, που επιδιώκει η κυβέρνηση με τη στήριξη της δήθεν “ανεξάρτητης” δικαιοσύνης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. 

ΟΧΙ στις ιδιωτικοποιήσεις των συγκοινωνιών.
 
ΟΧΙ στην αύξηση των εισιτηρίων
 
 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.

 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Φωτογραφίες από τη χθεσινή αντιρατσιστική πορεία στη Θεσσαλονίκη

O νόμος για το κάπνισμα θα εφαρμοστεί