Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του συντονισμού πρωτοβάθμιων σωματείων στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στην Κοραή

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα στις 6 μ.μ. τα πρωτοβάθμια σωματεία μπροστά στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στην Κοραή εκφράζοντας την συμπαράσταση τους στον αγώνα που δίνει ό συν. Γουρλάς Ν, Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων Εταιρειών Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, για την αντιμετώπιση των διώξεων που προέρχονται από την διεύθυνση της «Παπασωτηρίου-press point ΑΕ”. 


Ο Β.Γουρλάς διανύει τον τρίτο μήνα της επίσχεσης εργασίας εξαιτίας του πολέμου που ξεκίνησε η εταιρεία με στόχο την συνδικαλιστική απομόνωση και την τελική απόλυση του. Η εταιρεία προσέφυγε στην Επιτροπή του άρθρου 15 του Ν.1264/82 με αίτημα την έγκριση της μεταφοράς του σε χώρο εργασίας μακριά από τους εργαζόμενους της εταιρείας του και του αεροδρομίου. Η ενέργεια αυτή όπως αναφέρει η ανακοίνωση των πρωτοβάθμιων σωματείων “αποβλέπει στην νομιμοποίηση των παράνομων πρακτικών της εργοδοσίας που τυχόν δικαίωση της θα ανοίξει τον δρόμο για απόλυση του συναδέλφου.”

Ο συντονισμός πρωτοβάθμιων σωματείων καταδικάζει και καταγγέλλει τις ενέργειες της εργοδοσίας. Καλεί τους εργαζόμενους της Αθήνας να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους απαιτώντας, την επάνοδο του στην εργασία του, την καταβολή των δεδουλευμένων, να σταματήσουν οι συνεχείς μετακινήσεις του που αποβλέπουν στην απομάκρυνση του από την μεγάλη μάζα των εργαζομένων του αεροδρομίου.
πηγή : babylonia. gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Άμεση απόσυρση του ν/σχ για τις οδικές μεταφορές ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Στάσεις εργασίας των σιδηροδρομικών