Στο «κόμμα Μπακογιάννη» οι Μαρκογιαννάκης – Κιλτίδης

Οι κύριοι Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Κώστας Κιλτίδης, μιλώντας σε πρωϊνή εκπομπή του ALTER επανέλαβαν ότι είναι δεδομένη η επιθυμία τους να ενταχθούν στο νέο κόμμα. “Στις προθέσεις μου είναι στις 21 του μηνός να είμαι εκεί και να υπογράψω”, δήλωσε ο βουλευτής Χανίων Χ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος προσδιόρισε πως το νέο κόμμα τοποθετείται “στον ευρύτατο χώρο της κεντροδεξιάς χωρίς να είναι περιορισμένο στα στενά όρια που επιχειρεί να περιορίσει την νέα ΝΔ ο κ. Σαμαράς”.
Ερωτηθείς αν θα ακολουθήσουν κι άλλοι βουλευτές απάντησε ότι δεν μπορεί να πει, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει.
“Θα μιλήσει ο καθένας για τον εαυτό του”, ανέφερε και σημειώσε πως δεν γνωρίζει το όνομα του νέου κόμματος.
Στην ίδια εκπομπή ο Κώστας Κιλτίδης δήλωσε πως είναι δεδηλωμένη η πρόθεσή του εδώ και μήνες να ενταχθεί στο νέο κόμμα.
“Η κυρία Μπακογιάννη προκαλείται από τη μοίρα της να επιχειρήσει την αναγέννηση της ευρείας κεντροδεξιάς παράταξης και έχω θέσει εαυτόν σε αυτή την ευρεία κεντροδεξιά παράταξη. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, με όσους αγώνες και όποια πολιτική παιδεία μου χάρισε ο Θεός, για την πατρίδα, σ’ αυτήν την προσπάθεια, που, ήδη, έχει ανακοινωθεί από την κα Μπακογιάννη”.
Την ίδια ώρα αναπτύσσεται έντονη φημολογία και για άλλους βουλευτές και στελέχη από όλο το πολιτικό φάσμα που φέρονται να σκέπτονται την ένταξή τους στο νέο κόμμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός της ΝΔ Α. Ανδριανόπουλος και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θ. Κοτσώνης κινούνται ήδη σε αυτή την κατεύθυνση και δεν αποκλείεται στις 21 Νοεμβρίου να υπογράψουν την ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος.
Ακούγεται επίσης και το όνομα του βουλευτή Θανάση Γιαννόπουλου, ο οποίος μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ μίλησε θετικά για το υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρό, ο οποίος στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ. “Είχε μια θητεία μεγάλη στη νομαρχία που αντικειμενικά τουλάχιστον εγώ το λέω, δεν ήταν κακή”, είπε.
Εν τω μεταξύ ο μηχανισμός της κας Ντ. Μπακογιάννη εργάζεται πυρετωδώς για την 21η Νοεμβρίου, οπότε θα ανακοινωθεί το όνομα, το σύμβολο και η ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος, στο θέατρο Μπάντμιντον.
Στελέχη πραγματοποιούν επαφές σε όλη την Ελλάδα και στόχος της Διονυσίου Αεροπαγίτου, όπου βρίσκεται το γραφείο της κας Μπακογιάννη, είναι στις 21 του μηνός να πετύχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση.
Μάλιστα υπάρχει ήδη και site στο διαδίκτυο στη διεύθυνηση : www.21noemvriou.gr, όπου μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες για την εκδήλωση που θα γίνει στο θέατρο Μπάντμιντον.
(Πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Οι συγκρούσεις γεννούν πρόσφυγες στη Βιρμανία

Με ισόβια κάθειρξη εξακολουθούν να τιμωρούνται χρήστες ναρκωτικών