Σαμαράς: Προσκλητήριο μάχης για τη “Νέα Ελλάδα”

Προσκλητήριο σε όσους συμφωνούν με την πολιτική του, απ’ όπου κι αν προέρχονται απηύθυνε κατά το κλείσιμο του συνεδρίου της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς. Με αυτό τον τρόπο αποφάσισε να απαντήσει στους επικριτές (Βορίδης, Γεωργιάδης) του παρελθόντος ΠΑΣΟΚ οι οποίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν κρίση στην “φρέσκια” κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. 

Ο Αντώνης Σαμαράς προέταξε την ενότητα της κεντροδεξιάς ζητώντας να ανοίξουν οι πόρτες της Ν.Δ για όλους όσοι «συναισθάνονται την ανάγκη της ενότητας για την πατρίδα.»

«Η μάχη για τη Νέα Ελλάδα έχει ήδη αρχίσει. Σήμερα δεν είναι το τέλος ενός ακόμη συνεδρίου, σήμερα είναι η αρχή μίας νέας εποχής για την παράταξη και τη χώρα», είπε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο κ.Σαμαράς. Σημείωσε ότι η Ν.Δ «έμεινε όρθια όταν κατέρρευσαν τα πάντα» και πρόσθεσε ότι οι ιδέες της δικαιώνονται σήμερα στην Ελλάδα όπως δικαιώθηκαν σε όλο τον κόσμο.

Στέλνοντας επίσης ένα έμμεσο μήνυμα στις “συνιστώσες” του κόμματος του ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι «η παράταξη μπαίνει μπροστά πιο ενωμένη από ποτέ, για να τα αλλάξουμε όλα σε μία χώρα που χρειάζεται να αφήσει το παρελθόν» ενώ πιστός στα εθνικιστικά του παραληρήματα είπε χαρακητριστικά:

«Τη βλέπετε τη σημαία μας; Αυτή την ενότητα η σημαία μας συμβολίζει, δεν είναι ένα πανί όπως είπαν κάποτε κάποιοι ανόητοι. Για όποιον η υπέρβαση αυτή για την ενότητα φαντάζει δύσκολη, ας κοιτάξει αυτή τη σημαία κι ας αναλογιστεί. Η πατρίδα έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή καθένα που την πονά. Όλοι αυτοί κρατάμε τη σημαία ψηλά, όταν άλλοι την καίνε».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Νέο βιβλίο από το Alterthess: Στιγμές Σαλονίκης Εαρινές

Μόνο από την μπροστινή πόρτα η επιβίβαση στα λεωφορεία από σήμερα