Σ. Βούλτεψη: Το βασικό πρόβλημα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ

Σ. Βούλτεψη: Το βασικό πρόβλημα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ

«Όταν η χώρα σου διαπραγματεύεται και προσπαθεί να φτάσει σε ένα καλό αποτέλεσμα και εσύ κάθεσαι απ’ έξω και φωνάζεις στην άλλη πλευρά, ότι όποια συμφωνία γίνει δεν θα την αναγνωρίσεις, είναι βέβαιο, ότι τορπιλίζεις αυτές τις συνομιλίες…Το βασικό πρόβλημα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με την τρόικα και δίπλα στην τρόικα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τη σπρώχνει και την βοηθάει. Γιατί δεν θέλει να φύγουμε απ’ το μνημόνιο» δήλωσε σε συνεντεύξεις της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Διερωτήθηκε επίσης: «Πιστεύει κανείς, ότι αν ήταν όλα ήσυχα και δεν υπήρχε η απειλή της αστάθειας και των πρόωρων εκλογών, οι δανειστές θα γίνονταν τόσο έντονα σκληροί στην διαπραγμάτευση τους;».

Αναφορικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε πως «δεν πρέπει να γίνουν εθνικές εκλογές και δεν θα γίνουν. Οι στιγμές αυτές απαιτούν να υπάρχει σοβαρότητα. Πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να μην συνδέεται η εκλογή του και γενικότερα ο θεσμός με οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενώνει, δεν χωρίζει… Στους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης περί “χρηματισμού”, υπάρχει και ο αντίλογος. Γιατί μπορούμε να πούμε και το αντίθετο: ότι χρηματίζεται αυτός ο οποίος διακόπτει την ομαλότητα, όχι αυτός που επιμένει στην ομαλότητα».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ένας χρόνος από τον θάνατο της 13χρονης Σάρα- Διαδήλωση μνήμης και αγώνα

Αποχή διαρκείας αποφάσισαν οι δικηγόροι