Προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του τύπου συνεδρίασε χθές σντονιστική επιτροπή Συνεργαζόμενων Ενώσεων στα ΜΜΕ.Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν το τελευταίο κύμα απολύσεων σε πολλά μέσα και οι αλλαγές στο ασφαλιστικό των εργαζομένων στα ΜΜΕ. Βέβαια για άλλη μια φορά η Συντονιστική Επιτροπή δεν κατάφερε να καταλήξει σε συγκεκριμένο συντονισμό των κινήσεων όλων των ενώσεων εγαζομένων στα ΜΜΕ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή αναφέρεται ότι: «Διαπιστώθηκε ότι η εργοδοσία το τελευταίο διάστημα εκμεταλλευόμενη το περιβάλλον που δημιούργησαν οι κυβερνητικές πολιτικές προχωρεί ασύδοτη σε απολύσεις, μειώσεις μισθών, μεταβολή εργασιακών όρων, υποαπασχόληση και κατάργηση των Σ.Σ.Ε..

Οι εργοδότες ουσιαστικά, με τη στήριξη της κυβέρνησης, κηρύττουν απροκάλυπτα τον πόλεμο στους εργαζόμενους. Σε αυτή την πρόκληση οι εργαζόμενοι θα απαντήσουμε δυναμικά. Καλούμε τους συναδέλφους μας σε αγωνιστική ετοιμότητα στηρίζοντας δυναμικά, ενωτικά και αποφασιστικά συγκεκριμένες δράσεις που θα ανακοινωθούν άμεσα. Οι εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Ε., μαζί με τους εργαζόμενους όλης της χώρας, δεν θα γίνουμε τα θύματα της κρίσης τους».

Στη Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των Μ.Μ.Ε. συμμετέχουν εκπρόσωποι από τις παρακάτω ενώσεις:

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Untitled

Ακροδεξιός διευθυντής γυμνασίου στη Μυτιλήνη προωθεί τις ιδέες του