Πιάνει δουλειά ο Παντελής Καψής

“Στόχος είναι στο επόμενο τρίμηνο να έχει βγει στον αέρα η καινούργια ραδιοτηλεόραση” υποστήριξε σε δηλώσεις τους ο νέος αρμόδιος υφυπουργός και γνωστός δημοσιογράφος Παντελής Καψής.

Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του Σκάι, ο υφυπουργός απέφυγε να διευκρινίσει τι θα σημάνει η τρίμηνη αυτή χρονική περίοδος αναμονής για τις συμβάσεις που θα κληθούν να υπογράψουν οι εργαζόμενοι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

“Στόχος είναι να αποκτήσουμε μια καλή δημόσια τηλεόραση, που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών, να είναι χειραφετημένη από τις παρεμβάσεις οποιουδήποτε, κυβέρνησης ή κομμάτων, και να πάρει τον δρόμο της” σημείωσε ο υφυπουργός.

Συμπλήρωσε, ωστόσο, πως δεν μπορεί να δώσει περαιτέρω πληροφορίες ως προς τον ακριβή χρόνο λειτουργίας του νέου φορέα, καθώς δεν έχει ενημερωθεί ακόμη επαρκώς για το θέμα.

Είπε, τέλος, πως σύντομα θα είναι σε θέση να έχει συνάντηση με τους εργαζόμενους και πως έχει παραλάβει σχέδιο για τη μορφή, που θα έχει η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση από τον προκάτοχό του, αλλά η έκθεση της επιτροπής Αλιβιζάτου θα αποτελεί τη βάση για το σχέδιο της κυβέρνησης.

Σχετικά με το ποια θα είναι η αρμοδιότητά του όταν θα έχει δημιουργηθεί η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση, υποστήριξε ότι η δουλειά του θα είναι να διασφαλίζει την ποιότητά της.
 
Κληθείς να σχολιάσει όσα έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της ΕΡΤ περί απώλειας 300 εκατ. ευρώ μέχρι στιγμής λόγω του «μαύρου» στις οθόνες, δήλωσε ότι έχει ζητήσει να ενημερωθεί για το θέμα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Επιτέλους! Η Κυβέρνηση που όλοι ονειρευτήκαμε! Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

Μεγάλο συλλαλητήριο για το νερό- Η ΕΥΑΘ δεν πωλείται