Παράσταση διαμαρτυρίας της ΠΟΕ – ΟΤΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 12:00 έξω από το υπουργείο Εσωτερικών η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ – ΟΤΑ).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας, στην παράσταση διαμαρτυρίας πέραν των συνδικαλιστικών στελεχών του κλάδου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού Αττικής έχουν κληθεί να συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ που απολύθηκαν ενώ είχαν προσληφθεί με τους προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν την ανάκληση της σχετικής εγκυκλίου και την επαναπρόσληψη των συναδέλφων τους που η κυβέρνηση, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, με το πρόσχημα των προσλήψεων, λόγω του προγράμματος σταθερότητας τους αφήνει στο δρόμο.
Επίσης όπως έγινε γνωστό θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών Γεώργιο Ντόλιο προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα του κλάδου και να τεθούν οι βάσεις για την αντιμετώπισή τους.
“Η ΠΟΕ-ΟΤΑ δηλώνει αποφασισμένη να αντιδράσει στην απαξίωση τον εμπαιγμό κα την αδιαφορία που επιδεικνύει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών και η κυβέρνηση, τη στιγμή που εργασιακά, οικονομικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων καταπατούνται και ισοπεδώνονται” καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Απεργία διαρκείας στο Δημόσιο στη Σλοβενία

Απολύσεις και στον “Πήγασο”