Παπακωνσταντίνου: “Δεν εμπλέκομαι στην αλλοίωση”

Ξεκινώντας την ομιλία του ο Γ. Παπακωνσταντίνου έκανε μια αναδρομή στα γεγονότα από την στιγμή που ενημερώθηκε για την ύπαρξη της λίστας αλλά και τις ενέργειες που ο ίδιος έκανε αφού την παρέλαβε.
 
Χαρακτήρισε τα στοιχεία “παράνομα” και “προϊόν υποκλοπής” πράγμα που όπως υποστήριξε τον δέσμευε. Όσον αφορά την πρωτοκόλληση υποστήριξε πως σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε τα αρχεία ήταν “απορρήτα”και πως η “πρωτοκόλληση είναι επισημοποίηση κατοχής” . “Δεν ήθελε να διακινδυνέυσω διαρροή” τόνισε. Όσον αφορά τους συνεργάτες του ανέφερε πως ενήργησαν υπό τις εντολές του.
 
Επεσήμανε πως έχει ευθύνη και θα μπορούσε να κάνει καλύτερη διαχείριση της λίστας, επεσημαίνονατς πως προέβη σε “αστοχίες”
 
“Το ΣΔΟΕ υποχρεούται να διευρευνήσει ακόμα και αυτά τα απόρρητα και μη επίσημα στοιχεία όπως και ανώνυμες καταγγελίες” τόνισε για την διαχείριση των στοιχείων από το ΣΔΟΕ και προσέθεσε πως έδωσε επανειλλημμένες εντολές για έρευνα της υπόθεσης.  “Εξάλλου το ΣΔΟΕ δεν είχε ανάγκη για εντολές” αναφερόμενος στην αυτονομία για έρευνα που έχει το ΣΔΟΕ σε σχέση με την πολιτική ηγεσία.
 
Για την αλλοίωση ανέφερε “δεν εμπλέκομαι” και προσέθεσε “το usb με τα αλλοιωμένα στοιχεία δεν είναι αυτό που παρέδωσα”. “Δεν είχα λόγο εφόσον τα χρήματα των συγγενών μου είναι νόμιμα” ανέφερε και προσέθεσε “Δεν θα μπορούσαν να αφαιρέσω και άλλα για να θολώσω τα νερά. “Η αφαίρεση των τριών ονομάτων συγγενών μου είναι μια προσπάθεια ενοχοποίησης μου” τόνισε.
 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

24ωρη απεργία της ΟΤΟΕ σήμερα

Η πρόταση της αποανάπτυξης και η οικοαριστερή προσέγγιση (βίντεο)