in

Παπαγεωργόπουλος: Υπεξαιρέσεις και πλαστογραφίες υπήρχαν πολύ πριν ορκισθώ δήμαρχος

“Αποδεδειγμένα, υπεξαιρέσεις και πλαστογραφίες υπήρχαν πολύ πριν ορκισθώ Δήμαρχος. Οι οποίες υπεξαιρέσεις και πλαστογραφίες επί των ημερών μου αποκαλύφθηκαν” είναι ο τίτλος της νέας επιστολής του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου μέσα από τις Δικαστικές Φυλακές Διαβατών.”Αποδεδειγμένα υπεξαιρέσεις και πλαστογραφίες υπήρχαν πολύ πριν ορκιστώ δήμαρχος. Οι όποιες υπεξαιρέσεις και πλαστογραφίες επί των ημερών μου αποκαλύφθηκαν” αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε αναλυτικά όλη την επιστολή:

Στην προηγούμενη ανακοίνωσή μου παρουσίασα την ίδια την απόφαση του Δικαστηρίου, η οποία στην σελ. 2235 παραδέχεται, ότι ο επίορκος υπάλληλος υπεξαιρούσε χρήματα ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ορκισθώ Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι το 1998, όταν δηλαδή εγώ ήμουν Βουλευτής και ουδεμία σχέση είχα με τον Δήμο, υπεξαίρεσε 145.169,70€!

Αυτοακυρώθηκε η απόφαση του Δικαστηρίου την πρώτη ημέρα της εμφάνισής της, αφού η καταδίκη μου –πέρα από το ότι ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο κατετέθη εναντίον μου- ως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ είχε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος ΔΕΝ ΥΠΕΞΑΙΡΟΥΣΕ ΠΡΙΝ εκλεγώ Δήμαρχος, ΠΡΙΝ δηλαδή το 1999.

Σήμερα θα φέρω στην δημοσιότητα άλλο ένα συγκεκριμένο και εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο για το έτος 1998, ΠΡΙΝ δηλαδή εκλεγώ Δήμαρχος:

Ο έλεγχος της Οικονομικής Επιθεωρήτριας κ.Αν.Τσεμπερά στο έτος 1998, βρήκε δύο (2) πλαστά παραστατικά! Ένα τον Φεβρουάριο του 1998 ύψους 39.662.269 δρχ και ένα τον Ιούλιο του 1998 ύψους 19.051.597δρχ!

Δίνω σήμερα στην δημοσιότητα το χειρόγραφο πόρισμα της Οικονομικής Επιθεωρήτριας το οποίο για το ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΣΤΟ διαπιστώνει: «Συνεπώς εκδόθηκε και το έτος 1997. Αλλά ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ αφού διορθώθηκε με σφραγίδα η ημερομηνία ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 1998, προκειμένου να ΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ από το Ταμείο του Δήμου ισόποσο του κατασκευασμένου πλέον διπλοτύπου ποσό»!

Και για το ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΑΣΤΟ διαπιστώνει: «Συνεπώς είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ως μέσον για την ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ποσού από το Ταμείο του Δήμου ισόποσου της αξίας του κατασκευασμένου διπλοτύπου. Άρα το ποσό που ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΗΚΕ από το Ταμείο του Δήμου με μη νόμιμο τρόπο χρησιμοποιώντας ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ διπλότυπα είσπραξης της ΔΟΥ Γενικών Εσόδων ΕΤΟΥΣ 1998 για νομιμοφάνεια ανέρχεται συνολικά στα 58.713.866 δρχ»! (σχετ. ΕΜΠ 651_26.6.2009).

Αμφιβάλει κάποιος μετά τα παραπάνω για την ύπαρξη υπεξαιρέσεων και πλαστογραφήσεων ΠΡΙΝ οι Θεσσαλονικείς με εκλέξουν Δήμαρχός τους;

Συγχρόνως να υπογραμμίσω ότι στην απόφαση του Δικαστηρίου περιλαμβάνεται η ένορκη κατάθεση της κ.Τσεμπερά η οποία στην σελ. 628 λέει: «Όσον αφορά τα δύο πλαστά παραστατικά του ΕΤΟΥΣ 1998, αυτά ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ»!

Εγώ τι άλλο να προσθέσω;

Επίσης να πληροφορήσω τους πάντες ότι ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Χασδάι Καπόν ενόρκως κατέθεσε στο Δικαστήριο (σελ.554 της απόφασης): «Χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες έχω ακούσει για κάποια κρούσματα υπεξαίρεσης ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Παπαγεωργόπουλου και μη απόδοση ΦΜΥ. Έχω ακούσει για παράδειγμα ότι κατά την έρευνά της η Τσεμπερά βρήκε ένα παραστατικό του 1997 που ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ σε 1998(!) και δόθηκε από τον Σαξώνη, για να κλείσει η προηγούμενη χρήση. Το συγκεκριμένο ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ 1998 μπορούσε να χρησιμοποιηθεί»!

Αλλά και ο ίδιος ο υπάλληλος του Δήμου στην απολογία του και στην σελ 1477 καταθέτει για τα πλαστά του 1998: «ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΒΑΙΑ»!

Αποδεδειγμένα λοιπόν υπεξαιρέσεις και πλαστογραφίες υπήρχαν πολύ πριν ορκισθώ Δήμαρχος.

Οι οποίες υπεξαιρέσεις και πλαστογραφίες επί των ημερών μου αποκαλύφθηκαν, απολύθηκε σε χρόνο ρεκόρ ο επίορκος υπάλληλος, δεσμεύθηκε σε 48 ώρες όλη η περιουσία του, μηνύθηκε από εμένα τον ίδιο μέσα σε 9 ημέρες και εν πάση περιπτώσει έγιναν ταχύτατα από πλευράς Δήμου όλα όσα προβλέπει η Ελληνική Νομοθεσία.

ΛΑΘΟΣ λοιπόν η απόφαση του Δικαστηρίου.

ΑΔΙΚΑ σπιλώθηκε το όνομά μου.

ΑΔΙΚΑ βρίσκομαι ακόμη στην φυλακή!

146 ημέρες σήμερα…

 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ηλεκτρονική εφαρμογή για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών

Απεργία των γιατρών στις 24 Ιουλίου