Πάγκαλος: Ο λαός θέλει φοροαπαλλαγές και φοροδιαφυγή

 

Ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση απέδωσε εκ νέου και στο κοινωνικό σύνολο ο τέως υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος. «Ο λαός ήθελε διορισμούς, φοροαπαλλαγές, φοροδιαφυγή» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο κ. Πάγκαλος.

«Η μεταπολίτευση λειτούργησε, είχαμε κοινωνική ειρήνη, καταφέραμε να πάμε μπροστά και έχουμε πάει πολύ μπροστά σε σχέση με το παρελθόν, 20 χρόνια πριν» τόνισε, επικαλούμενος και στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα είναι η 25η πλουσιότερη χώρα του κόσμου.

Για το δημόσιο τομέα ανέφερε ότι «είναι φαινόμενο παρασιτισμού και τριτοκοσμικό, καθώς οι πολιτισμένες χώρες δεν έχουν εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους». «Σε όλους οφείλεται το φαινόμενο αυτό» σημείωσε.

«Το σύστημα στηριζόταν στο συνδικαλισμό και τις προσλήψεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε και διαδήλωνε μαζί με τους υπαλλήλους της Βουλής που έχουν προνόμια» σημείωσε, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν δήμαρχοι του κόμματος αυτού που έχουν προβεί σε απάτες. «Η εξουσία διαφθείρει» τόνισε.

Τόνισε δε, ότι «η αλητεία που ξυλοκοπεί τους καθηγητές ή καίει με άναρθρες κραυγές την Αθήνα δεν είναι το μέλλον το αρνούμαι αυτό». 

Ζήτησε δε, να αλλάξει το εκλογικό σύστημα με κατάργηση του σταυρού προτίμησης. Υπάρχουν χιλιάδες αξιολογότατοι άνθρωποι έχουμε τεράστιο δυναμικό και δείτε ποιοι έχουν μπει στη Βουλή πρόσθεσε.

Το πανεπιστημιακόάσυλο κατήντησε ορισμένες μειοψηφίες να επιβάλλουν τη θέλησή τους είπε εξάλλου ο κ. Πάγκαλος. «Να μην τολμάει να μιλήσει αντιφρονών είναι δημοκρατία; Αυτός είναι φασισμός, μαύρος ή κόκκινος αδιάφορο, και αυτοί που το ανέχονται είναι φασίστες» σχολίασε.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Δωρεάν συλλογή διηγημάτων από 10+1 νέους συγγραφείς.

Πέθανε ο ηθοποιός Τζακ Κλούγκμαν