Π.Καψής: Ευκαιρία για μια καινούργια ραδιοτηλεόραση

Για ευκαιρία να κάνει η Ελλάδα ένα άλμα δημιουργίας μιας καινούργιας ραδιοτηλεόρασης που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών μίλησε ο νέος υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής

«Έχω την αίσθηση ότι είναι μια ευκαιρία να κάνουμε ένα άλμα και να φτιάξουμε μια καινούργια ραδιοτηλεόραση η οποία πραγματικά να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών πέρα από παρεμβάσεις, κομματισμούς και όλα τα παλιά που έχουμε δει. Και με αυτή την έννοια νομίζω ότι είναι μια πρόκληση για όλους μας και για το πολιτικό σύστημα, είπε ο κ. Καψής, ο οποίος, μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, παραδέχθηκε ωστόσο την δυσκολία του εγχειρήματος δεδομένων των αντιδράσεων των εργαζομένων.

«Δεν μπορώ να πω πως θα το χειριστούμε. Νομίζω και οι εργαζόμενοι είναι μέρος της λύσης και ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα το δουν έτσι», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την ανάγκη να φύγει το “μαύρο” από τις οθόνες της τηλεόρασης τόνισε: «Συμφωνώ απολύτως, το επιτάσσει και η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και είναι το πρώτο το οποίο πρέπει να κάνουμε για να εξομαλυνθούν τα πράγματα και μετά να βάλουμε μπροστά τον σχεδιασμό για τη νέα ΕΡΤ».

Υπογράμμισε, επίσης ότι η λύση την οποία θα επεξεργαστεί το επόμενο διάστημα αναμένεται να κινείται στο γενικό πλαίσιο που διαμορφώθηκε στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και την συμφωνία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. «Φαντάζομαι ότι είναι ένα γενικό πλαίσιο, πάνω σε αυτό θα κινηθούμε, θα δούμε στην πράξη πως θα βγουν αυτά τα χρονοδιαγράμματα. Δεν θέλω αυτή την στιγμή να κάνω κάποια πρόβλεψη, πρέπει να ενημερωθώ πιο ολοκληρωμένα».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Αλβανία: Ανοιχτό το εκλογικό αποτέλεσμα

Ενημερωτική Εκδήλωση στην Κερκίνη για τις επιπτώσεις της εξόρυξης χρυσού