Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Κουβέλη-Βενιζέλου

Μια ώρα και κάτι κράτησε η συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Φώτη Κουβέλη στην Βουλή, προκειμένου να διαμορφώσουν κοινό μέτωπο ενόψει της κρίσιμης σύσκεψης με τον Αντώνη Σαμαρά στις 6 στο Μέγαρο Μαξίμου.

  “Ανταλλάξαμε απόψεις για όλα τα ενδεχόμενα που υπάρχουν”, ήταν η φράση του Φώτη Κουβέλη, “κάναμε μια συνεννόηση” απάντησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Όπως φαίνεται οι δύο κυβερνητικοί εταίροι ήρθαν σε συμφωνία αναφορικά με το ζήτημα της ΕΡΤ, καθώς αποφάσισαν πως θα εκβιάσουν με εκλογές και απόσυρση της στήριξης στην κυβέρνηση, σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός επιμείνει στο “μαύρο” στους δέκτες της τηλεόρασης. Όπως επισημαίνουν στελέχη της ΔΗΜΑΡ η συνέχιση της κυβερνητική συνεργασίας θα εξαρτηθεί από σειρά εγγυήσεων που θα ζητηθούν και αφορούν τον επικείμενο ανασχηματισμό, αλλά και την παρανομή στελεχών της ΔΗΜΑΡ στα υπουργεία.

Σ’υμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η εκτίμηση που υπάρχει τόσο στη ΔΗΜΑΡ, όσο και στο ΠΑΣΟΚ, με βάση και δημοσκοπικές μετρήσεις των τελευταίων ημερών, είναι ότι η απόλυτη και άνευ όρων στήριξη στην κυβέρνηση, σημαίνει εκλογική καταστροφή των δύο και απόλυτη ενίσχυση του Αντώνη Σαμαρά.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην απογευματινή συνάντηση των τριών, χωρίς να αποκλείεται να προκύψει και νέα σύσκεψη τις επόμενες δύο ημέρες.

 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΕΣΗΕΜ-Θ: Σε αναστολή οι κινητοποιήσεις για ΕΡΤ

ΕΡΤ3: Εσείς θα μείνετε σιωπηλοί;