Οι προσεχείς δράσεις των Επιβατών Θεσσαλονίκης

Συνεχίζονται μέσα στις επόμενες ημέρες οι δράσεις των Επιβατών Θεσσαλονίκης, παρά τις χθεσινές δεσμεύσεις από πλευράς ΟΑΣΘ για επέκταση του μειωμένου εισιτηρίου σε ηλικιωμένους άνω των 65, καθώς και της άρσης απαγόρευσης της (μίας) μετεπιβίβασης προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Αναλυτικά, σήμερα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση γνωριμίας και στήριξης, στον κοινωνικό χώρο Μικρόπολις (Βενιζέλου και Βασ. Ηρακλείου), με μουσική, βιντεοπροβολές, ενημέρωση, φαγητό και κουτί οικονομικής ενίσχυσης της δράσης.

Για αύριο Σάββατο έχει προγραμματιστεί πορεία από το άγαλμα Βενιζέλου στις 11:30, με προσυγκεντρώσεις σε πολλές περιοχές (Τούμπα 11:00 στις αφετηρίες του 12 και του 14, Ωραιόκαστρο 10:30 στο Δημαρχείο, Συκιές 10:30 στην αφετηρία του 26, Πολίχνη 11:00 στην αφετηρία του 29, Φάληρο 10:30 στάση Σχολή Τυφλών στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, Καλαμαριά 10:15 εκκλησία Μεταμόρφωσης στην αρχή του πεζόδρομου).

Την Κυριακή στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση για τον προγραμματισμό περαιτέρω δράσεων στο Εργατικό Κέντρο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Συνέντευξη τύπου για την απεργία πείνας στην Θεσσαλονίκη- Αγώνας για ζωή και αξιοπρέπεια

ΕΣΥ, ο σοφός, ο ανορθόδοξος κι ο ράμπο