«Οι γυναίκες μιλούν για αυτοοργάνωση, αλληλεγγύη, διεκδίκηση, αντίσταση»

Το  Τμήμα Φεμινιστικής πολιτικής / φύλου  ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στη Θεσσαλονίκη,  διοργανώνει εκδήλωση –συζήτηση με θέμα «Οι γυναίκες μιλούν για αυτοοργάνωση, αλληλεγγύη, διεκδίκηση, αντίσταση».
 
“Μέσα σε ένα περιβάλλον γενικής υποχώρησης των δημοκρατικών, κοινωνικών και εργασιακών κατακτήσεων και κοινωνικής οπισθοδρόμησης, η ισότητα των φύλων και η χειραφέτηση των γυναικών απομακρύνονται ολοένα και περισσότερο από τα οράματα και τους στόχους του φεμινιστικού κινήματος. Γι’ αυτό και έχει τόσο μεγάλη σημασία σήμερα η ανανέωση και κυρίως η ριζοσπαστικοποίηση των φεμινιστικών αιτημάτων  και η ενδυνάμωση της φωνής των γυναικών” αναφέρει.
 
Η εκδήλωση όπου θα έχει στόχο να δημιουργήσει έναν κοινό τόπο συνάντησης των γυναικών της Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της δικτύωσης και της συνεργασίας στην οργάνωση της αντίστασης και της δράσης τους, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Ιούλη στις 19.00 στην αίθουσα “Αλέξανδρος” , Εθνικής Αμύνης 1.
 
Οι Ομάδες γυναικών που θα συμμετέχουν στη συζήτηση είναι οι: Γυναίκες της Χαλκιδικής, Πρωτοβουλία γυναικών σε δράση Έδεσσας, Μούσες Πιερίων και  η Ομάδα γυναικών Εορδαίας
 
 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Καλαμαριάς: Διάθεση Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες την Τετάρτη

Συγκεντρωση και πορεία οργανώνουν οι εργαζόμενοι στην Κατσέλης