Οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας για την αστυνομική καταστολή

Την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί το Συντονιστικό των Φοιτητικών Συλλόγων στην Αθήνα για την άνευ προηγουμένου, όπως αναφέρει επίθεση καταστολής και τρομοκράτησης των αγωνιζόμων νεολαίων και φοιτητών.

Η επίθεση αυτή, όπως αναφέρει, είχε ως αποτέλεσμα το φοιτητικό κίνημα μέσα σε πέντε μέρες να μετρά δεκάδες φοιτητές τραυματίες σε ολόκληρη τη χώρα αλλά και εκατοντάδες άλλους που αντιμετώπισαν προσαγωγές και συλλήψεις.

Η “ειδική μεταχείριση” που απολαμβάνει το φοιτητικό κίνημα, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Συντονιστικού, αποτυπώνει το φόβο της κυβέρνησης για τη δυναμική που αυτό έχει αρχίσει να αναπτύσσει το τελευταίο διάστημα και ακόμη περισσότερο για τη δυνατότητα που εμφανίζει αυτή η δυναμική να συμπαρασύρει και την υπόλοιπη νεολαία καθώς και τους εργαζόμενους σε ένα ανατρεπιτικό ποτάμι που θα σαρώσει όλη αυτό την άθλια επίθεση που κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ έχουν εξαπολύσει εναντίον μας.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι καταγγέλλουν το καθεστώς τρόμου που η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλλει και δηλώνουν ότι αυτή η προσπάθεια θα πέσει στο κενό. Καλούν έτσι όλους τους φοιτητικούς συλλόγους σε νέες συνελεύσεις, καταλήψεις, διαδηλώσεις. Ακόμα περισσότερο, καλούν όλο το λαό σε συστράτευση και αγώνα για την ανατροπή της χούντας κυβέρνησης – ΕΕ- ΔΝΤ.

Με αφορμή τα παραπάνω γεγονότα, οι φοιτητικοί σύλλογι οργανώνουν συνέντευξη τύπου σήμερα Τρίτη 7 Δεκέμρη στις 2 στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ.
 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Επιθέσεις από ΜΑΤ και αστυνομία στην πορεία στα Γιάννενα

Έφυγε η αστυνομία από το στέκι μεταναστών