«Ο Deniz Naki είναι σύμβολο για την St.Pauli»

«Ο Deniz Naki είναι σύμβολο για την St.Pauli»

Για την ιστορία του Naki, τις απειλές που δέχτηκε για την ζωή του από φασίστες στην Τουρκία λόγω της στήριξης του στο Κομπάνι αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην St.Pauli, μίλησε στον 105.5 στο Κόκκινο ο Πέτρος, μέλος του club της St.Pauli Athens.

Της Αλέκας Ζουμή

O Deniz Naki πρώην παίκτης της St.Pauli κουρδικής καταγωγής, έλυσε το συμβόλαιό με την τουρκική Gençlerbirliği μετά την φασιστική επίθεση που δέχτηκε εξαιτίας και της στήριξής του στο Κομπάνι.

O Naki δεν είναι ακόμη ένας ποδοσφαιριστής αλλά ένας παίκτης – σύμβολο της Pauli, ο οποίος έκανε πράξη και στη ζωή και στην καριέρα του, την πολιτική και αθλητική ιδεολογία του συλλόγου του Αμβούργου. 

Για την ιστορία του Naki, τις απειλές που δέχτηκε για την ζωή του από φασίστες στην Τουρκία λόγω της υποστήριξης που έδειξε στους μαχητές του Κομπάνι αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην St.Pauli, μίλησε στον 105.5 στο Κόκκινο ο Πέτρος, μέλος του club της St.Pauli Athens. 

«Ο Νaki είναι Τούρκος, κουρδικής καταγωγής και το τελευταίο διάστημα έχει αναπτύξει δράση υπέρ των μαχητών στο Κομπάνι και αυτό τον έχει στοχοποιήσει σε μερίδα Τούρκων. Την περασμένη Κυριακή τρία άτομα του επιτέθηκαν βρίζοντάς τον για την κουρδική καταγωγή του, τον χτύπησαν και τον απείλησαν οτι θα υπάρξουν και χειρότερα. 

Πηγή: Στο Κόκκινο

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

«Ψωμί, Ειρήνη, Γη». Το πρόγραμμα των Μπολσεβίκων και η Οκτωβριανή Επανάσταση

Ισχυρός σεισμός 5 βαθμών στην Κεφαλονιά