Νεκρός ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους στο Discovery Channel

   Ο ένοπλος υπέκυψε στα τραύματά του καθώς μεταφερόταν σε νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας στην κομητεία Μοντγκόμερι, Τόμας Μάγκερ. Ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε ότι οι αστυνομικοί μπήκαν στο κτίριο και πυροβόλησαν τον ένοπλο, όταν έγινε έκρηξη, πιθανώς κάποιου μηχανισμού που έφερε πάνω του ο άνδρας. Η πυροσβεστική και η αστυνομία έκαναν έρευνες που οδήγησαν στον εντοπισμό άλλων τεσσάρων ύποπτων αντικειμένων στο κτίριο.

“Μιλούσαμε μαζί του αρκετές ώρες και είχε διάφορες αντιδράσεις στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων”, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι “υπήρχε κάποια ιστορία μεταξύ του δράστη και του Discovery Channel.” Ο άνδρας μπήκε στον πρώτο όροφο του κτηρίου έχοντας δέσει στο θώρακα και στην πλάτη του κάποια μεταλλικά κουτιά και κρατώντας ένα περίστροφο.
Αμέσως δόθηκε εντολή για την εκκένωση του κτηρίου, όπου στεγάζεται και ένας παιδικός σταθμός και τα παιδιά παραδόθηκαν με ασφάλεια στους γονείς τους. Οι περισσότεροι από τους 1.900 εργαζομένους που βρίσκονταν στο γραφεία βγήκαν από το κτίριο χωρίς προβλήματα.
Η αστυνομία εξάλλου περικύκλωσε την περιοχή και ύστερα από ώρες έδωσε τέλος στην ομηρία των τριών ατόμων με τον θανάσιμο τραυματισμό του εισβολέα, για τον οποίο έκανε έρευνες με τη βοήθεια και του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας αλλά και μέσω αναρτήσεων εργαζομένων του καναλιού στο Twitter

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών στα σχολικά βιβλία της Ολλανδίας

Untitled