Νέες αποχωρήσεις από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Συνεχίζουν οι αποχωρήσεις από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Συγκεκριμένα, σήμερα γνωστοποίησε την αποχώρησή του ο Γραμματέας της συντονιστικής επιτροπής του Παλαιού Φαλήρου, Δημήτρης Πούντος, αλλά και μέλη της συντονιστικής επιτροπής.

Σε ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Πούντος αναφέρει ότι «από το μικρό διάστημα που συμμετείχα στην οργανωτική δομή , δεν μπόρεσα να αποκομίσω θετικές εντυπώσεις παρά την προσπάθεια αρκετών μελών, φίλων και συνεργατών μου που τους ευχαριστώ προσωπικά». «Επειδή η ασυνεννοησία ήταν το κυρίαρχο σημείο χωρίς να έχουμε πολιτική κατεύθυνση και κανόνες λειτουργίας, ένιωθα ότι το έργο της οργάνωσης και του συντονισμού δεν είχε την δυνατότητα να υλοποιηθεί», προσθέτει ο κ. Πούντος.

Παράλληλα, επτά μέλη της συντονιστικής επιτροπής του Παλαιού Φαλήρου έκαναν γνωστή στον Δημήτρη Πούντo την αποχώρηση τους από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Πρόκειται για τους: Ιωάννα Κασιμάτη, Γραμματέα Διοικητικού και οικονομικού, Δημήτρη Παπαθανασίου, υπεύθυνος νεολαίας και εκδηλώσεων, Βαλεντίνα Χαράλαμπου Μαζμανίδου, υπεύθυνη γυναικείου τμήματος, Γαλιατσάτος Ιωάννη υπεύθυνος εργασιακών και ναυτικών θεμάτων, Μανωλίτσης Γεώργιο, υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης-επιστημονικών θεμάτων, Δεμερτζή Μαρία, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και Παπαδοπούλου Παναγιώτα, μέλος συντονιστικής.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ: Καλέσματα για τις απεργιακές συγκεντρώσεις

Άλλη μία παραίτηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες