Νέα νομαρχιακή Β’ Αθήνας για την ΔΗΜ.ΑΡ

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 15 και 16 Ιουνίου, η Συνδιάσκεψη της Β’ Αθήνας με την συμμετοχή 192 συνεδρων οι οποίοι συζήτησαν για όλα τα θέματα.
 
“Η χώρα μας βρίσκεται ακόμα σε εξαιρετικά κρίσιμο σημείο πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά. Ως το Δεκέμβρη του 2012 η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη και η πτώχευση ήταν προ των πυλών. Με την απόφασή μας για συμμετοχή και στήριξη της κυβέρνησης συνεργασίας αποτρέψαμε την άτακτη χρεοκοπία και συμβάλαμε στην εμπέδωση πολιτικής σταθερότητας και κλίματος αξιοπιστίας της Ελλάδας στο εξωτερικό” αναφέρει ψήφισμα που εκδόθηκε από το Σώμα των συνέδρων. 
 
“Σήμερα, ένα χρόνο μετά τα οφέλη αυτής της απόφασης είναι εμφανή. Οι κασάνδρες της grexitδιαψεύστηκαν. Αλλά οι κίνδυνοι δεν ακυρώθηκαν τελεσίδικα, η ανάπτυξη δεν δρομολογήθηκε ανεπιστρεπτί, ενώ ο εκσυγχρονισμός της πολιτικής ζωής και η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος δεν προχωράει. Το ίδιο το εγχείρημα της κυβερνητικής συνεργασίας δοκιμάστηκε αρκετές φορές είτε εξαιτίας ανελαστικών απαιτήσεων των δανειστών, είτε λόγο απουσίας θεσμών και κουλτούρας συνεργασίας των εταίρων” προσθέτει.
 
“Η εμπέδωση ενός νέου ελληνικού μοντέλου ανάπτυξης, η δυναμική επανεκκίνηση της οικονομικής ζωής, η αποκατάσταση των αδικιών και των τραυμάτων της κρίσης απαιτούν ολοκληρωμένο σχεδιασμό, συγκεκριμένους στόχους και αταλάντευτη πολιτική βούληση. Απαιτούν ευρεία πολιτική και κοινωνική συναίνεση. Η ΔΗΜΑΡ επαναλαμβάνει την βούλησή της να αναλάβει πρωτοβουλία ανασύνταξης του χώρου του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και να διαμορφώσει τις συνθήκες διεξόδου από το νέο διπολισμό που επιχειρούν συντεταγμένα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με εμπόριο προσδοκιών, φόβων και ελπίδων” επισημαίνει. 
 
Τέλος από την διαδικασία ςκλέχτηκε νέα Νομαρχιακή Επιτροπή που αποτελείται από τους:
 
1. Αναγνώστου Ελένη
2. Ανδριοπούλου Σοφία
3. Γιαλλός Νικόλαος
4. Διαμαντόπουλος Χρόνης
5. Ευαγγελάκου Κλειώ
6. Ευστρατίου Σπύρος
7. Ζαράνης Ηλίας
8. Ζόμπολας Νέστορας
9. Θωμόπουλος Γιώργος
10. Καλαντζής Παναγιώτης
11. Καλαρά Ρούλα
12. Καλλιώδης Γιώργος
13. Κανελοπούλου Γωγώ
14. Κατσάνης Πολύβιος
15. Κελαϊδίτης Ξένος
16. Κλάδη Βαρβάρα
17. Κουτσούνη Σούλα
18. Λιτσαρδάκης Μανώλης 
19. Μαντίκος Θάνος
20. Μαστρογιάννης Βασίλης
21. Μοναστηριώτης Βαγγέλης
22. Μπάκας Γιάννης
23. Νικηφοριάδης Άγης
24. Νικολάου Γιάννης 
25. Ντέλκος Θανάσης
26. Πεπόνης Χάρης
27. Πολλάτος Άρης
28. Πούλου Σοφία
29. Ρολόγης Βαγγέλης
30. Σέμπος Τάκης
31. Στάικος Ηλίας
32. Σταμάτης Παναγιώτης
33. Τόλιος Διομήδης
34. Τραυλός Βασίλης
35. Τσουκνίδας Άρης
 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΕΣΗΕΜ-Θ: Σε αναστολή οι κινητοποιήσεις για ΕΡΤ

ΕΡΤ3: Εσείς θα μείνετε σιωπηλοί;