ΝΔ: Ανασχηματισμός στη σκιώδη κυβέρνηση

Ολοκληρώθηκε ο «ανασχηματισμός» της Νέας Δημοκρατίας με αλλαγές στην «σκιώδη κυβέρνηση» της Ρηγίλλης. Ο Α. Σαμαράς έκανε λόγο για «ενωτικό σχήμα» εκτιμώντας παράλληλα ότι το επόμενο διάστημα ίσως υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.  

«Βάλαμε κόκκινες γραμμές τις οποίες η κυβέρνηση αναγκάστηκε να αποδεχθεί στην πορεία» τόνισε ο κ. Σαμαράς επισημαίνοντας πως η παράταξη κατάφερε να πλησιάσει ξανά τον ελληνικό λαό. 
«Τώρα, πρέπει να κερδίσουμε πολιτικά αυτούς που ακόμα μας αντιμετωπίζουν με επιφυλακτικότητα, το ΠΑΣΟΚ τους έχασε οριστικά, εμείς δεν τους έχουμε κερδίσει ακόμα».

Υπήρξαν που ξεχώρισαν στο νέο σχήμα όπως αυτό του διευθυντή του Ελεύθερου Τύπου, Γιάννη Μιχελάκη που ανέλαβε τη θέση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος ενώ ο Π. Παναγιωτόπουλος μετακινήθηκε στον τομέα Εξωτερικών. Ο «ντορικός» Σίμος Κεδίκογλου τοποθετήθηκε στον νεοδημιουργηθέντα τομέα για τα ΜΜΕ και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος επανέρχεται στο προσκήνιο ως τομεάρχης Παιδείας. Νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος είναι ο «καραμανλικός» Νίκος Δένδιας.

Αμετακίνητοι στις θέσεις τους παραμένουν οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ, Σταύρος Δήμας και Δημήτρης Αβραμόπουλος, ως επικεφαλής ευρύτερων κύκλων αρμοδιοτήτων. Τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων διατηρούν οι Κώστας Μαρκόπουλος και Μανώλης Κεφαλογιάννης. 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Το μαρτύριο της αναμονής

Ανεπιθύμητος ο Αβιγκντόρ Λίμπερμαν στην Ελλάδα