Μήνυμα αλληλεγγύης στους Γάλλους εργαζόμενους από την ΑΔΕΔΥ

Η ΑΔΕΔΥ, με επιστολή της προς την γενική συνομοσπονδία εργαζομένων στην Γαλλία, εκφράζει την αλληλεγγύη της  σε όλους όσους αγωνίζονται ενάντια στην μεταρρύθμιση των συντάξεων που προωθεί η γαλλική κυβέρνηση και τονίζει την αναγκαιότητα πανευρωπαικού συντονισμού του αγώνα των εργαζομένων. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

ΠΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
 CGT – ΓΑΛΛΙΑ

 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και των εργαζομένων στον Ελληνικό Δημόσιο Τομέα, εκφράζουμε την υποστήριξη και την αλληλεγγύη μας σε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους νέους της Γαλλίας που αγωνίζονται ενάντια στη μεταρρύθμιση των συντάξεων που προσπαθεί να επιβάλλει η Κυβέρνηση Σαρκοζί.

Αυτή η μεταρρύθμιση είναι άδικη και αδιέξοδη.

Στην Ελλάδα, αντιμετωπίζουμε επίσης μέτρα λιτότητας και επιθέσεις ενάντια στα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, που επιβάλλονται μέσω του Μνημονίου, κατόπιν συμφωνίας της Κυβέρνησης, της Ε.Ε και του ΔΝΤ.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων μας και για την ανατροπή της κοινωνικής οπισθοδρόμησης.

Πιστεύουμε ότι ο συντονισμός του αγώνα όλων των εργαζομένων στις χώρες μας αλλά και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, αποτελεί την αναγκαία δύναμη για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που προωθούνται από την Ε.Ε και τις Κυβερνήσεις και απειλούν να καταστρέψουν το μέλλον μας.

Περισσότερο από ποτέ, πρέπει να δεσμευτούμε στον διαρκή αγώνα προάσπισης των δικαιωμάτων μας.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Κατά της ποινικοποίησης των μαθητικών κινητοποιήσεων ο Δικηγορικός σύλλογος Θεσσαλονίκης

Τα κριτήρια χορήγησης του επιδόματος στους συνταξιούχους