Κουβέλης: Η υπευθυνότητα μας διαρκώς παρούσα

Συνολικού τύπου συμφωνία από την αυριανή σύσκεψη στις 20:30, προανήγγειλε ο Φώτης Κουβέλης με τις σημερινές του  δηλώσεις, που σε μεγάλο βαθμό ταυτίζονται με όσα είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

“Καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να υπάρξει λύση, που θα προβλέπει επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, με ανοιχτές όλες τις συχνότητες και πλήρες πρόγραμμα” είπε ο κ.Κουβέλης, δίχως να αναφέρει όμως κι αυτός -όπως και ο κ.Βενιζέλος- τη λέξη ΕΡΤ. Παράλληλα αναφερόμενος στη σημερινή σύσκεψη έκανε λόγο για συζήτηση εφ’ όλης της ύλης πέρα από την ΕΡΤ, με στόχο την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας των τριών εταίρων, στη βάση τω νέων δεδομένων που έχουν δημιουργηθεί.

Όπως ανακοίνωσε ο κ.Κουβέλης πριν από την αυριανή σύσκεψη, θα προηγηθεί συνεδρίαση της Κ.Ο της ΔΗΜΑΡ, με τη συμμετοχή και της εκτελιστικής γραμματείας του κόμματος. Κλείνοντα ο Φώτης Κουβέλης επανέλαβε πως στόχος είναι να σωθεί ο τόπος και να υπάρξει έξοδος από την κρίση, με την υπευθυνότητα να είναι διαρκώς παρούσα, στις επιλογές της ΔΦημοκρατικής Αριστεράς.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΕΣΗΕΜ-Θ: Σε αναστολή οι κινητοποιήσεις για ΕΡΤ

ΕΡΤ3: Εσείς θα μείνετε σιωπηλοί;