ΚΚΕ: Ο λαός έχει πληρώσει πανάκριβα τις ιδέες και τις πολιτικές τους

“Η αποθέωση του ευρωενωσιακού μονόδρομου και της ανάπτυξης με σκοπό το κέρδος, ο νόμος της καπιταλιστικής ζούγκλας και το μίσος προς τους λαϊκούς αγώνες, είναι οι ιδέες που επιστρατεύει το κεφάλαιο και οι πολιτικοί του εκπρόσωποι για να υποτάξουν το λαό στη βαρβαρότητα, που γεννά ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης και η ενσωμάτωση της Ελλάδας στην ΕΕ” σχολιάζει το γραφείο τύπου του ΚΚΕ σχετικά με την ομιλία Σαμαρά στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ.
 
“Ο λαός έχει πληρώσει πανάκριβα τις ιδέες και τις πολιτικές τους, που είναι παλιές και σαπισμένες, όπως το καπιταλιστικό σύστημα το οποίο υπερασπίζονται” προσθέτει.
 
“Η νέα Ελλάδα για τον εργαζόμενο λαό δε θα χτιστεί με τα παλιά υλικά της ΝΔ και των άλλων κομμάτων του ευρωμονόδρομου, που οδήγησαν το λαό στη χρεοκοπία. Η νέα Ελλάδα θα είναι η Ελλάδα της λαϊκής ευημερίας, της κατάργησης της εκμετάλλευσης, αποδεσμευμένη από την ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και θα χτιστεί όταν ο λαός αποφασίσει να πάρει στα χέρια του την εξουσία και τον πλούτο που παράγει” υπογραμμίζει. 
 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τμηματικά η εκταμίευση της δόσης των 8,1 δις.ευρώ

Συλλαλητήριο την Τρίτη 9 Ιουλίου από Ομοσπονδίες για την ΕΡΤ