Κεφαλογιάννης προς εργαζομένους της ΕΡΑ: “Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε”

«Αν θέλετε να λέτε τα δικά σας εγώ δεν το δέχομαι. Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε», δήλωσε ο Μ. Κεφαλογιάννης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους στον περιφερειακό σταθμό της ΕΡΑ στην Τρίπολη, όπου βρέθηκε, ενώ δεν δίστασε να πει: «Δεν κάνατε τα ίδια όταν έπεφτε μαύρο σε ιδιωτικά κανάλια».

«Τα συνδικαλιστικά σας όργανα δεν ήθελαν τις αλλαγές» συνέχισε, συμπληρώνοντας πως «Με 1,5 εκατ. ανέργους κανείς δεν χαίρεται με το κλείσιμο της ΕΡΤ, αλλά πολλοί εργαζόμενοι ήθελαν το παλιό καθεστώς και να διατηρήσουν τα προνόμιά τους».

Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, εξήγγειλε ότι η νέα ΝΕΤ θα ανοίξει την άλλη εβδομάδα με 700 εργαζόμενους και ο ραδιοσταθμός της με 300.

Ωστόσο, ο κ. Κεφαλογιάννης απέφυγε να δώσει εξηγήσεις για την «κομματοκρατία» και τις παχυλά αμειβόμενες προσλήψεις, που έχουν γίνει κατά καιρούς από τα δυο κόμματα εξουσίας.

Επίσης, υπερασπίστηκε την απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου λέγοντας ότι «το πρόβλημα στην ΕΡΤ δεν είναι το υψηλό κόστος εργασίας. Είναι τα συνδικάτα», προσθέτοντας: «Είμαστε υπέρ των εργαζομένων, αλλά όχι των αριστερόστροφων αγκυλώσεων».

«Στην ΕΡΤ δεν υπάρχει κομματοκρατία. Υπήρχαν κακομαθημένοι εργαζόμενοι και υπήρχε και η μονοκρατορία της ΕΡΤ», δήλωσε ο κ. Κεφαλογιάννης. Μάλιστα, επικαλέστηκε το παράδειγμα του BBC για να «δικαιολογήσει» του χειρισμούς του Μαξίμου λέγοντας πως «και το BBC μπήκε σε πρόγραμμα αναδιάρθρωσης έδιωξε τους μισούς και τώρα είναι το πρώτο».

Πληροφορίες: avgi

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τα αθλητικά site “ανεβάζουν” ειδήσεις- Ο ΠΣΑΤ συντάσσεται με την απόφαση του διασωματειακού των ΜΜΕ

Η Αδέσμευτη γνώμη κυκλοφορεί δωρεάν: Succ- ERT story