Κεδίκογλου: Σε 1-2 μέρες θα εκπέμψουμε πρόγραμμα, αν “απελευθερωθούν” οι εγκαταστάσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας σήμερα στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου και απαντώντας στο ερώτημα πότε θα φύγει το μαύρο από τις οθόνες τόνισε ότι πλέον δεν υπάρχει μαύρο, αλλά μπάρες και πρόσθεσε: «Το πρόγραμμα μπορούμε να το εκπέμψουμε πάρα πολύ γρήγορα σε 1-2 ημέρες, υπό τον όρο να απελευθερωθούν οι εγκαταστάσεις».

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα του κυβερνητικού σχήματος και αν αποδυναμώθηκε η ισχύς του μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο κ. Κεδίκογλου επισήμανε «Η εκτίμησή μου είναι ότι η κυβέρνηση πρέπει να αντανακλά τη βούληση του κόσμου. Νομίζω ότι είναι σαφές ότι οι Ελληνες δεν θέλουν εκλογές σε αυτή τη φάση. Θέλουν να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας, να εξαντληθεί αυτή η τετραετία και βέβαια δεν το θέλουν να βρίσκονται σε ένα καθεστώς ακυβερνησίας ή στασιμότητας. Θέλουν να προχωράμε».

Ερωτηθείς για το πόσο δύσκολο ήταν να κατεβάσει τον διακόπτη της ΕΡΤ, ο κ.Κεδίκογλου απάντησε πως «ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Πάρα πολύ δύσκολο και δυστυχώς δεν υπήρχε άλλη λύση», ενώ σε άλλη ερώτηση σχετικά με  το αν γνώριζε τι πρόκειται να συμβεί, όταν διέψευδε το δημοσίευμα της Real News περί λουκέτου στην ΕΡΤ , απάντησε: «Δεν γνώριζα τι πρόκειται να γίνει».

«Ήταν μια απόφαση του επιτελείου του Μεγάρου Μαξίμου», δήλωσε μεταξύ άλλων  ο κ.Κεδίκογλου, εκτιμώντας παράλληλα πως «το μαύρο θα μπορούσε να είχε κρατήσει ελάχιστα. Ήμασταν έτοιμοι αλλά υπήρχε σε εξέλιξη η κατάληψη του ραδιομεγάρου».

«Έχουμε αναλάβει ορισμένες δεσμεύσεις. Δεν υπήρχε εναλλακτική πρόταση ούτε μπορούσαμε να πάρουμε πίσω τις δεσμεύσεις μας», παρατήρησε ακόμα και σχετικά με το μέλλον της κυβέρνησης, είπε: «Βεβαίως και είναι εφικτός ο στόχος της εκπλήρωσης της τετραετίας. Είναι σαφές ότι οι Έλληνες δεν θέλουν εκλογές σε αυτή τη φάση. Θέλουν να ολοκληρωθεί η ανόρθωση της χώρας».
 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ ζητούν δέκα ομογενειακές οργανώσεις της Αυστραλίας

Σε εξέλιξη δύο πυρκαγιές στην Αττική