Καθηγητής χτύπησε… μαθητή στην Άρτα

Επεισόδιο χειροδικίας καθηγητή εναντίον μαθητή, καταγγέλλουν μαθητές του 4ου Λυκείου Άρτας. Το συμβάν φέρεται να έλαβε χώρα τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου το πρωί στο 4ο Λύκειο Άρτας όταν οι μαθητές του σχολείου, μετά από κάποια φήμη που υπήρξε για μείωση του ανώτατου αριθμού των απουσιών, προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου τους βάζοντας στην είσοδο λουκέτο.
Σύμφωνα με την πλευρά των μαθητών, ο συγκεκριμένος καθηγητής του σχολείου, θέλοντας να αποτρέψει το κλείσιμο του σχολείου επιτέθηκε φραστικά σε μαθητή που κρατούσε το λουκέτο και στη συνέχεια «τον έπιασε με κεφαλοκλείδωμα».Σύμφωνα με τη μαρτυρία μαθητή που ήταν παρών στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και άλλοι μαθητές ενώ ο εκπαιδευτικός φέρεται να χειροδίκησε σε βάρος του ίδιου μαθητή ο οποίος δέχτηκε «κλωτσιά και χαστούκι», όπως υποστηρίζει πάντα η πλευρά των συμμαθητών του.Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν και απειλές για μηνύσεις από γονείς όταν πληροφορήθηκαν το συμβάν. Αυτή είναι η μία εκδοχή των γεγονότων, που παρουσιάζεται απ’ τη μεριά των μαθητών.Η «ΗΧΩ» προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με τον Διευθυντή του 4ου Λυκείου Άρτας κ. Αλέξανδρο Φελέκη ώστε να υπάρξει μια πιο επίσημη ενημέρωση για το τι έχει συμβεί και αν πραγματικά το επεισόδιο πήρε τέτοιες διαστάσεις ή αφορούσε απλώς «μερικά σπρωξίματα», σύμφωνα με άλλη εκδοχή, αλλά δυστυχώς δεν στάθηκε δυνατή η επικοινωνία μαζί του.Εν τω μεταξύ οι μαθητές συνέχισαν χθες για δεύτερη μέρα χθες την κατάληψη αν και τα πράγματα στο σχολείο ήταν ήρεμα μετά το επεισόδιο. Επίσης ανάρτησαν πανό με την αναγραφή: «Όχι βία στους μαθητές».

Επίσκεψη στο Διευθυντή

Οι μαθητές είπαν ότι θα επισκεφθούν σήμερα τον Δ/ντή του 4ου Λυκείου στο γραφείο του προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα και αναμένεται να ζητήσουν την «τιμωρία» του καθηγητή με την επιβολή κάποιας μορφής ποινής εις βάρος του. Ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας Νίκος Ράπτης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του δήλωσε ότι δεν έγινε στην Υπηρεσία καμία καταγγελία για συγκεκριμένο περιστατικό.
epirusgate.blogspot.com

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

alterthess: Εβδομαδιαίο Ενημερωτικό Δελτίο τ.1

Συλλήψεις δεκάδων αστυνομικών στον Ισημερινό