Καταγγελία για επίθεση σε μαθητή από μέλη της Χρυσής Αυγής στην Κασσανδρεία

Σύμφωνα με καταγγελίες μαθητών, μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με ρόπαλα σε μαθητές, εξώ από το χώρο του τοπικού ΚΤΕΛ. Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι, ενώ σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες η οργάνωση εγκαινίασε τα καινούργια γραφεία της στην περιοχή.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι 4 άτομα με ρουχισμό που έφερε σύμβολα της γνωστής νεοφασιστικής οργάνωσης, κατέβηκαν από αγροτικό αυτοκίνητο, πήραν τα ρόπαλά τους και επιτέθηκαν σε μαθητή, ο οποίος μαζί με δεκάδες συμμαθητές περίμενε το λεωφορείο στο ΚΤΕΛ. Ένας δεύτερος μαθητής γλίτωσε τελευταία στιγμή, αφού μπόρεσε να αποδράσει. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής όμως απείλησαν ότι θα τον βρουν στο σπίτι του και θα χτυπήσουν και τους γονείς του.
Οι καταγγέλλοντας εκτιμούν ότι η ίδια η επίθεση και η αποφασιστικότητα με την οποία την εκτέλεσαν τα άτομα αυτά, δείχνει πως δεν πρόκειται για τυχαίο περιστατικό, αλλά οργανωμένη και μεθοδευμένη από τα πριν πράξη βίας. Επίσης, αναφέρουν πως η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη καθώς η δολοφονική-ρατσιστική επίθεση που εκδηλώθηκε αποτελεί το πιο ακραίο δείγμα (μέχρι στιγμής) σε μία σειρά από συνεχώς κλιμακούμενους τραμπουκισμούς, προπηλακισμούς και απειλές εις βάρος μεταναστών. 
Τέλος, καταγγέλλουν ότι δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από την Αστυνομία, παρά το γεγονός ότι η επίθεση έγινε σε ώρα αιχμής, ενώ τα άτομα που την πράξανε είναι γνωστά στην τοπική κοινωνία.  

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Εφημερίδες!!!!

Κατάληψη στα γραφεία της Αττικό Μετρό