Κακλαμάνης: Το κλείσιμο της ΕΡΤ οδηγεί σε μεγάλο σκάνδαλο

Το κλείσιμο της ΕΡΤ οδηγεί σε μεγάλο σκάνδαλο, είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, μιλώντας χθεςκατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Κακλαμάνης, υπογράμμισε ότι η ΕΡΤ έχει κλείσει για να μην μπορεί να πάρει μέρος στη διαδικασία για την ψηφιακή τηλεόραση και τους παρόχους δικτύου. Επιπλέον πρόσθεσε πως ο νόμος προβλέπει ήδη από το 2007 ότι η ΕΡΤ δικαιούται τη μία από τις δύο προβλεπόμενες άδειες παρόχου.

«Η ΕΡΤ δεν έκλεισε για τη διαφθορά, για το πολύ προσωπικό. Δεν έκλεισε γιατί ήθελαν οι τροϊκανοί δυο χιλιάδες κεφάλια. Είναι φοβερό αυτό, να ακούμε ότι θα έρθουν σε λίγες μέρες και εμείς πρέπει να έχουμε κομμένα τόσα κεφάλια. Αυτά είναι εξοργιστικά», είπε.

Τέλος υποστήριξε πως «ό,τι έγινε το ’89 με την αναλογική τηλεόραση, δεν πρέπει να γίνει τώρα, με την ψηφιακή τηλεόραση» σημειώνοντας οτι η διαβούλευση για την ψηφιακή τηλεόραση και τους παρόχους δικτύου έκλεισε στις 19 Ιουνίου με νεκρή την ΕΡΤ και η προκήρυξη της σχετικής δημοπρασίας θα γίνει στις 30 Ιουνίου με επίσης νεκρή τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Στάση εργασίας σήμερα στα λιμάνια

Αρχίζει το 17ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στο ΟΑΚΑ