Η Αυτόνομη Παρέμβαση συμπαραστέκεται στους απεργούς της ΕΛ.Β.Ο

Την αμέριστη συμπάραστασή της στους απεργούς της ΕΛ.Β.Ο εκφράζει η Αυτόνομη Παρέμβαση στο ΕΚΘ. Χθες οι εργαζόμενοι στην ΕΛ.Β.Ο διαδήλωσαν μαζικά και μαχητικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας ταυτόχρονα στην 24 ωρη απεργία που κήρυξε το σωματείο ενάντια στην απαξίωση και το κλείσιμο του εργοστασίου. Η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί από την πλευρά της την κυβέρνηση “να πάρει άμεσα μέτρα για την σωτηρία της μοναδικής βιομηχανίας στην πόλη και τον νομό Θεσσαλονίκης, που διαθέτει σύνθετη τεχνολογία , έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και συνεχή λειτουργία επί 38 ολόκληρα χρόνια , ικανό να κατασκευάζει οχήματα παντός τύπου και τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου ( απορριμματοφόρα, φορτηγά, πυροσβεστικά, λεωφορεία ) αλλά και για τις ανάγκες της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας”. Καλεί επίσης όλα τα σωματεία της πόλης, τους εργαζόμενους και όλους τους πολίτες “να στηρίξουν με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους της ΕΛ.Β.Ο. που αγωνίζονται για τη σωτηρία ενός από τα ελάχιστα εναπομείναντα εργοστάσια στον νομό.” Τέλος καλεί τη Γ.Σ.Ε.Ε. , το Ε.Κ.Θ. και την Π.Ο.Ε.Μ. αλλά και όλους τους φορείς της πόλης, “να πάρουν πρωτοβουλίες για να μην κλείσει η ΕΛ.Β.Ο. και οδηγηθούν στην ανεργία εκατοντάδες άλλοι συνάδελφοί μας”

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η Αυτόνομη Παρέμβαση στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους συναδέλφους μας απεργούς της ΕΛ.Β.Ο. που σήμερα διαδήλωσαν μαζικά και μαχητικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης , συμμετέχοντας στην προειδοποιητική 24ωρη απεργία που κήρυξε το σωματείο , ενάντια στη μεθοδευμένη από την μεριά της κυβέρνησης, απαξίωση της επιχείρησης και το ουσιαστικό κλείσιμο του εργοστασίου.
Η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα για την σωτηρία της μοναδικής βιομηχανίας στην πόλη και τον νομό Θεσσαλονίκης, που διαθέτει σύνθετη τεχνολογία , έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και συνεχή λειτουργία επί 38 ολόκληρα χρόνια , ικανό να κατασκευάζει οχήματα παντός τύπου και τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου ( απορριμματοφόρα, φορτηγά, πυροσβεστικά, λεωφορεία ) αλλά και για τις ανάγκες της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας.
Καλούμε όλα τα σωματεία της πόλης μας, τους εργαζόμενους της πόλης και του νομού , όλους τους πολίτες να στηρίξουν με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους της ΕΛ.Β.Ο. που αγωνίζονται για τη σωτηρία ενός από τα ελάχιστα εναπομείναντα εργοστάσια στον νομό.
Καλούμε τη Γ.Σ.Ε.Ε. , το Ε.Κ.Θ. και την Π.Ο.Ε.Μ. αλλά και όλους τους φορείς της πόλης μας, να πάρουν πρωτοβουλίες για να μην κλείσει η ΕΛ.Β.Ο. και οδηγηθούν στην ανεργία εκατοντάδες άλλοι συνάδελφοί μας.
Η Αυτόνομη Παρέμβαση θα είναι στο πλευρό των εργαζόμενων της ΕΛ.Β.Ο. και στις επόμενες κινητοποιήσεις τους μέχρι να δικαιωθούν.
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΟ Ε.Κ.Θ.
 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Στο εργατικό κέντρο τελείωσε η πορεία αλληλεγγύης στους μετανάστες απεργούς πείνας

Βομβιστική επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα το στέκι νεολαίας Σφεντόνα