Η ασφάλεια σας μιλάει από τις ειδήσεις των 8

Σε οργασμό παραπληροφόρησης έχουν έρθει δημοσιογραφοί, ρεπόρτερ και σχολιαστές ειδήσεων των κυρίαρχων ΜΜΕ τις τελευταίες  μέρες με την υπόθεση της “τρομοκρατίας”. “Αποκλειστικές” πληροφορίες, ευρήματα, “διαρροές” , φωτογραφίες είναι πρώτο θέμα σε όλα τα καθεστωτικά μέσα.

Το παραλήρημα των μεγαλοδημοσιογράφων  όμως, παίρνει τραγελαφικές διαστάσεις μετά την σύλληψη της 27 χρονης Γερμανίδας. Ρίχνοντας μια ματιά σε site και δελτία ειδήσεων στο αστυνομικό ρεπορταζ κυρίαρχο θέμα είναι oi “διαρροές” για την  ιστορία της οικογένειας της 27χρονης, οι “τρομοκράτες” γονείς, οι “τρομοκράτες” φίλοι… Τα παπαγαλάκια των ρεπορτάζ  έφτασαν να πουν ότι ο “τρομοκρατης” πατέρας  σκοτώθηκε σε συμπλοκες με την αστυνομία, προσπαθώντας να ενισχύσουν το “τρομοκρατικό” της υπόβαθρο και την “τρομοκρατική” της δράση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας της 27 χρονης κοπέλας είναι ολοζώντανος!

Αν όχι από ηλιθιότητα, τότε μόνο από επιλογή, δεν θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί γιατί ούτε ένας δημοσιογράφος των καθεστωτικών ΜΜΕ δεν έθιξε το θέμα, της απουσίας στοιχείων και ότι τα μοναδικά στοιχεία για την σύλληψη της 27 χρονης είναι οι προσωπικές και φιλικές της σχέσεις. Σιωπή για την παραβίαση ατομικών δικαιωμάτων, σιωπή και για την ποινικοποίηση των διαπροσωπικών σχέσεων από τους “υπερασπιστές” της δημοκρατίας.

Κ.Μ

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Εγκατέλειψε τη χώρα ο πρόεδρος της Τυνησίας Ζιν αλ Αμπιντίν Μπεν Αλί

Αγνοούνται 22 μετανάστες στο Ιόνιο