ΓΣΕΕ: Έκθεση εξόντωσης και καταστροφής κοινωνίας και οικονομίας

 

Η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου επιβεβαιώνει ότι η πολιτική των μνημονίων εκτός από άδικη και άνιση είναι αναποτελεσματική και καταστροφική για την κοινωνία και την οικονομία επεσημαίνει η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της.
 
“Την ώρα που οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν καθημερινά τον εφιάλτη της ανεργίας ενώ όσοι παραμένουν στην αγορά εργασίας έχουν υποστεί δραματικές απώλειες στους μισθούς τους και η ύφεση για τέταρτη συνεχή χρονιά έχει ξεπεράσει κάθε αρνητικό ρεκόρ με την ανεργία να κινείται στο 30%, το ΔΝΤ ζητάει επιπλέον μέτρα που θα δώσουν τη χαριστική βολή στους εργαζόμενους και στα ασφαλιστικά ταμεία” αναφέρει.
 
“Μπορεί η Κυβέρνηση να διαψεύδει το γεγονός ότι το ΔΝΤ ανακινεί θέμα νέων μειώσεων στους μισθούς με κατάργηση των ωριμάνσεων, η ανάγνωση όμως της έκθεσης είναι κάτι παραπάνω από προκλητικά σαφής” τονίζει.
 
Η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει και θα εντείνει τον αγώνα κατά των βάρβαρων αντεργατικών πολιτικών τόσο σε νομικό επίπεδο (ήδη αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στο οποίο έχει προσφύγει η Συνομοσπονδία) όσο και με τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Το ΚΚΕ καταδικάζει την απόφαση για την απεργία των ΜΜΜ

Κατεβάζουν από τα ράφια τις «50 αποχρώσεις του γκρι»