Ευ. Βενιζέλος:Δεν υπάρχει δίλημμα ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και την Δημοκρατική παράταξη

Ευ. Βενιζέλος:Δεν υπάρχει δίλημμα ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και την Δημοκρατική παράταξη

Κανένα δίλημμα δεν υπάρχει μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατική παράταξης η οποία πρέπει να είναι «’Ελιά’ συν και όχι ‘Ελιά’ μείον», δήλωσε  ο Ευ. Βενιζέλος στην Ολομέλεια της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, που θα ολοκληρωθούν αύριο. Σύμφωνα με τον ίδιο το ΠΑΣΟΚ μετέχει στη Δημοκρατική Παράταξη με τα όργανά του, το όνομα, τα σύμβολα, αλλά και με την Κοινοβουλευτική του Ομάδα.

Σεβόμαστε όλους όσοι μετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, κόμματα, κινήσεις και πρόσωπα, αλλά αξιώνουμε και τον σεβασμό όλων, συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος άφησε  αιχμές φωτογραφίζοντας την ΔΗΜΑΡ “προς όσους παρακολουθούν από κάποια απόσταση την προσπάθεια”, κάνοντας λόγο για συμπεριφορές «μικρομεγαλισμού».

Επιτέθηκε ακόμη σε όσους χρησιμοποιούν τον όρο “σημερινό ΠΑΣΟΚ”. “Δεν δεχόμαστε τον όρο, που υπονοεί ότι το ΠΑΣΟΚ σήμερα δέχεται το μνημόνιο και συνεργάζεται με τη Ν.Δ., πολύ περισσότερο όταν αυτό προέρχεται από εκείνους που θεμελίωσαν τη συνεργασία”.τόνισε

Σχετικά με τις συνθήκες στην χώρας μας δήλωσε ότι  βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη εθνική στιγμή, στην καμπή προς την έξοδο από την κρίση, όπου τα διλήμματα είναι πολύ σκληρά ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο  για «ψευδαισθήσεις αυτοδυναμίας που δεν θα υπάρξει».

Τέλος σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο οι πρόωρες εκλογές δεν βοηθούν την οικονομία.

 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

«Μεταλλεία στις Σκουριές: Παράγει πραγματικά έσοδα για την Ελλάδα η Eldorado Gold;»

Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα