ΕΡΤ3: Δώδεκα μέρες μαύρου. Δώδεκα μέρες σιωπής. Φτάνει πια!

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ3 συμμετέχουν στην Ημέρα Διεθνούς Κινητοποίησης για την ΕΡΤ τονίζοντας ότι “Δώδεκα μέρες μάυρου. Δώδεκα μέρες σιωπής. Φτάνει πια.”

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 καλούν ακόμη τους πολίτες εντός και εκτός Ελλάδας να ενώσουν την φωνή τους για να ανοίξει η ΕΡΤ. Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί έξω από την ΕΡΤ3 στις 19:00 με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Στις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν συμμετέχουν τα συγκροτήματα: Αχτύπητο Δίδυμο (hip hop & rap), No money no honey (ροκ), Free Sample – Δείγμα δωρεάν (funky) Ακόμη θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Πολιτισμός, Κρίση και Δημόσια Τηλεόραση» 

” Βγαίνουμε σε πλατείες και δρόμους, οργανώνουμε αυτοσχέδια μουσικά, καλλιτεχνικά και εικαστικά δρώμενα, ενημερώνοντας τους συμπολίτες μας για το πλήγμα που δέχτηκε η δημοκρατία με το «μαύρο» στην ΕΡΤ.Ανεβάζουμε βίντεο με τα μηνύματά μας στο διαδίκτυο και χρησιμοποιούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter κλπ) για να διαδώσουμε το μήνυμα αντίστασης.Ανοίγουμε δημόσιες συζητήσεις για το θέμα, κινητοποιούμαστε αυτόνομα ή συμπράττουμε με συλλογικότητες, φορείς και οργανώσεις και συντονίζουμε τη διαμαρτυρία μας.
Κάθε πρωτοβουλία είναι πολύτιμη, κάθε δράση είναι μοναδική!
Όλοι μαζί την Κυριακή 23 Ιουνίου συμμετέχουμε με όποιον τρόπο θέλουμε και μπορούμε στην Ημέρα Διεθνούς Κινητοποίησης για την ΕΡΤ.” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για την Διεθνή κινητοποίηση για την ΕΡΤ 

Δείτε ζωντανά την ΕΤ3

 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Πρόεδρος ΝΟΔΕ Καβάλας: Κλείσαμε την ΕΡΤ γιατί δεν υποστήριζε την κυβέρνηση

“Η ΕΡΤ είμαστε εμείς”-Πρόγραμμα εκδηλώσεων Δευτέρας