Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για την πώληση του “ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ”

Ερώτηση στον υπουργό Υγείας και  Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Λοβέρδο, κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την πρόθεση της κυβέρνησης για πώληση του Νοσοκομείου του Ερυθρού Σταυρού «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ».

Αναλυτικότερα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κριτσωτάκης και κ. Λαφαζάνης, ανέφεραν χαρακτηριστικά στην ερώτησή τους:

“Τίποτα δεν αφήνει όρθιο η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα του Μνημονίου και στον χώρο της Υγείας.

Με τις «ευλογίες» και την υψηλή επιστασία του υπουργείου Υγείας και του «εξολοθρευτή» υπουργού κ. Α. Λοβέρδου, προωθείται η πώληση στον όμιλο «ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ» του θεραπευτηρίου «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ», το οποίο είναι κοινωφελές μη κερδοσκοπικό ίδρυμα και ανήκει στον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του Δ.Σ. του κοινωφελούς ιδρύματος «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ», αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. να γίνει αποδεκτή η πρόταση του Ομίλου «ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ» και του «ASKLEPIOS KLINIKEN» και να τους δοθεί δικαίωμα αποκλειστικότητας μέχρι την 20.01. 2011, ώστε να συγκροτήσουν το κατάλληλο επενδυτικό σχήμα και να καταθέσουν αξιόπιστη προσφορά εξαγοράς του νοσοκομείου «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ».

Τόσο απλά! Αφού «τα συμφώνησαν» θα ετοιμάσουν και νομότυπα το ξεπούλημα, την στιγμή, μάλιστα, που ο κ. Μαρτίνης δεν υλοποιεί τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας για τους εργαζόμενους του «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ».

Επισημαίνουμε την ομοφωνία του Δ.Σ. διότι σ’ αυτό συμμετέχουν εκτός του γνωστού κ. Μαρτίνη, ο οποίος έκανε και την πρόταση, τρεις εκπρόσωποι του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ορισμένοι από το ΥΥΚΑ), ο κ. Στ. Ψυχάρης και η κ. Σ. Κυπραίου-Γεωργιάδη”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Μεξικό: Αγνοείται η τύχη των δεκάδων μεταναστών

Χριστουγενιάτικος εφιάλτης ο καιρός για τους ταξιδιώτες της Δυτικής Ευρώπης