Εργαζόμενοι ΕΡΤ: Συνεχίζουμε- Καψής: Προσωπικές συναντήσεις

Συνεχίζεται ο αγώνας των εργαζομένων στην ΕΡΤ για μία ζωντανή και σε πλήρη λειτουργία ΕΡΤ ενώ ταυτόχρονα σε αδιέξοδο φαίνεται να κατέληξαν οι συναντήσεις με τον νέο Υπουργό κ. Καψή.
 
Σε σχετική της ανακοίνωση η ΠΟΣΠΕΡΤ επισημαίνει: “Μια συνάντηση με διασπαστικές «υποσχέσεις» του νέου Υπουργού, πραγματοποιήθηκε σήμερα με την ΠΟΣΠΕΡΤ, τους δικηγόρους και το Συντονιστικό των Δημοσιογράφων, o οποίος δήλωσε ότι θα καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους έναν-έναν για να τους πείσει να υπογράψουν της συμβάσεις της ντροπής!”
 
“Η νέα Κυβέρνηση του δικομματισμού που φυλλορροεi, θέλει να ενταφιάσει το πτώμα που νομίζει ότι  δημιούργησε, αλλά η ΕΡΤ είναι ζωντανή για όλη την παγκόσμια κοινότητα” προσθέτει.
 
Σχετικά με τις χτεσινές αναφορές του Πρωθυπουργού η ΠΟΣΠΕΡΤ θεωρεί ότι ο κ. Σαμαράς “ξεπέρασε  κάθε προηγούμενο” όταν είπε ότι οι υπάλληλοι της ΕΡΤ είναι όλοι αριστεροί και ότι τώρα θα κάνει κάθαρση, ενώ η Ομοσπονδία υποστηρίζει ότι “τάζει προνομιακή μεταχείριση και μόρια για την επαναπροσληψη τους στην αντι-ΕΡΤ”. 
 
Το πρόγραμμα του Σαββάτου έξω από το Ραδιομεγαρο 
 
18:30: Σύσκεψη συνδικαλιστικών φορέων (ΠΟΕ ΟΤΑ -ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ- ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ )
20:30-21:05: Ποιητικές της ανατροπής. Οργάνωση – σκηνοθεσία: Θάνος Μιχαλάς
Δαβίδ Ναχμίας  –  Μπάμπης Βελησσάριος – ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ  ΚΑΝΤΣΟΝΕΤΕΣ
Όπερα  Chaotique –  Ternoman ( Γιώργος Τσουβάρας  + Voodoo  Drammer) Εναλλακτικό καμπαρέ –  όπερα με τζαζ και άλλα είδη  μουσικής
Γεωργία Γραμματικού με την κιθάρα της
Ο συνάδελφος Λουκάς Πανουργιάς   με «ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ» σε γνωστές ροκ διασκευές
Ο  γνωστός κιθαρίστας Λευτέρης Χριστοφής  σε μελωδίες από το χώρο της τζαζ
Το τρίο JAZZWALK (FUNK- JAZZ )  Ιωάννα  Μιτσόγλου  -Δημήτρης Μπίκος – Δημήτρης  Τσιαμπάο
 
Η ΕΡΤ3 εξακολουθεί να παράγει πρόγραμμα.
 
Τα δελτία ειδήσεων της ΕΤ3 μεταδίδονταιστις 13:00, στις 17:00 και στις 20:00.
 
Το πρόγραμμα των θεματικών εκπομπών έχει ως εξής:   Σάββατο 29 Ιουνίου 11:00 «Υγεία» με τον Βασίλη Κατσάρα 19:00 «Περιβάλλον και διαχείριση απορριμμάτων» με τον Χρήστο Γιαννούλη     Κυριακή 30 Ιουνίου 11:00 «Αθλητισμός» με τους αθλητικογράφους της ΕΡΤ3
 
Εν τω μεταξύ, εργαζόμενοι, αλληλέγγυοι πολίτες, φορείς, οργανώσεις, σωματεία, συλλογικότητες συγκεντρωνονται κάθε βράδυ στις 20:00 έξω από το κτίριο της ΕΡΤ3 στη Λεωφόρο Στρατού.
 
Την Κυριακή 30 Ιουνίου, στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, θα εμφανιστεί ο αγαπημένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Σωκράτης Μάλαμας. Επίσης, συνάδελφοι από τον 9.58fm θα απαγγείλουν ποιήματα και θα ερμηνεύσουν τραγούδια. Θα ακολουθήσει δημόσια συζήτηση για τα χρυσωρυχεία στις Σκουριές και το Κιλκίς.
 
Παρακολουθείστε ζωντάνα το πρόγραμμα των εργαζομένων στην ΕΡΤ3 και την ΕΡΤ:

Αν υπάρχουν προβλήματα στην μετάδοση πατήστε εδώ: http://veetle.com/index.php/profile/1755423080
 

Αναμετάδοση από το thepressproject

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ολοκληρώθηκε η πορεία αλληλεγγύης στον Κ. Σακκά

Αρβανιτόπουλος: Έληξε η επιστράτευση των εκπαιδευτικών